Arrow voegt Rubrik toe aan datamanagementportefeuille

Arrow voegt Rubrik toe aan datamanagementportefeuille

25-07-2018 | door: Redactie

Arrow voegt Rubrik toe aan datamanagementportefeuille

Arrow Electronics is vanaf heden een Nederlandse distributiepartner van datamanagementbedrijf Rubrik. Met het Rubrik-platform zijn gebruikers verzekerd van geautomatiseerd en veilig databeheer. Het flexibele en gebruiksvriendelijke systeem verzorgt geautomatiseerd back-up en herstel van gegevens, alsmede replicatie en archivering van data in zowel hybride als multi-cloud-omgevingen.

Automatisering 

Rubrik vereenvoudigt gegevensbeheer voor ondernemingen met een gebruikerservaring van consumentenkwaliteit en op beleid gebaseerde automatisering. Rubrik is gebouwd voor oneindige schaalgrootte en eenvoudige cloud-integratie. Met Arrow als distributiepartner zijn Nederlandse bedrijven nu in staat om hun gegevens gemakkelijk en veilig van on-premises naar de cloud te transporteren.

Innovatief platform

Rubrik biedt via Arrow een innovatief platform waarop een strategische meerwaarde kan worden geleverd aan klanten. Door gebruik te maken van Rubrik's technologie kan Arrow de databeheer-functionaliteiten leveren in on-premises en cloudomgevingen via één softwareplatform. Daardoor kunnen ondernemingen hun apps overal veilig kunnen mobiliseren.

"Bedrijven moeten altijd en overal toegang hebben tot hun gegevens. Met Rubrik's Cloud Data Management platform kunnen klanten al hun gegevens beheren binnen één platform", aldus Marcel Griffioen, Regional Director Noord-Europa bij Rubrik. "Ik ben blij Arrow te mogen verwelkomen als het nieuwste lid van onze distributie-familie in EMEA. We zijn verheugd over de grote kans die we samen zien om onze unieke oplossing bij de partners van Arrow Electronics aan te bieden."

"Ik ben erg blij met deze toevoeging aan onze datamanagementportefeuille", zegt Bart van Rheenen, Managing Director van de Enterprise Solutions tak van Arrow in Nederland. "Rubrik is een geweldige aanvulling op de ecosystemen die we voor onze klanten creëren en versterkt het aanbod van andere leveranciers. Rubrik rondt onze cloudpropositie af en we verwachten veel goeds van deze samenwerking. "

Terug naar nieuws overzicht
Cloud