Redactie - 26 juli 2018

ASUS ZenBook S (UX391) nu beschikbaar in Nederland

ASUS ZenBook S (UX391) nu beschikbaar in Nederland image

ASUS heeft aangekondigd dat de ZenBook S (UX391) nu verkrijgbaar is in Nederland: een hoogwaardige 13.3" Windows 10 laptop die je makkelijk kunt meenemen. De laptop levert prima prestaties en is naar militaire standaarden getest op duurzaamheid (MIL-STD-810G). Daarnaast is de ZenBook S bekroond met een Best Choice of the Year Award, een Best Choice Golden Award en een Computex d&i award tijdens Computex 2018.

Luxueuze look en feel 

De laptop heeft een luxueuze look en feel: dit is te danken aan zijn ultralichte, metalen unibody (1 kg) en een 12.9 mm profiel, in combinatie met afwerking in Deep Dive Blue, Rose Gold diamant geslepen randen en cirkelgesponnen metaal. Daarnaast maakt de ZenBook S gebruik van een innovatief ErgoLift-systeem, waarbij het keyboard automatisch wordt versteld naar een hoek van 5.5°. Hierdoor kan het onderstel de airflow verbeteren en wordt ook de audio verbeterd. De ZenBook S wordt aangedreven door 8th Generation Intel® Core™ processoren en een supersnelle PCIe® x4 SSD. Daarnaast beschikt de laptop over een NanoEdge touchscreen met een resolutie tot wel 4K UHD, en een batterijduur tot 13.5 uur, zodat je de hele dag onbezorgd kunt werken. Voor razendsnelle connectiviteit zijn er drie USB Type-C™ (USB-C™) poorten ingebouwd, waarvan twee poorten Thunderbolt™ 3 ondersteunen. Ook heeft de laptop Amazon Alexa support en is voice control eenvoudig.

Performance

De ZenBook S is gebouwd om werk zo efficiënt en makkelijk mogelijk voor elkaar te krijgen. De tot wel 8th Gen Intel® Core™ i7 processoren, tot wel 16GB razendsnel 2133MHz LPDDR3 RAM en tot wel 1TB PCIe® 3.0 x4 SSD zorgen er samen voor dat gebruikers moeiteloos de hele dag door kunnen met waar ze mee bezig zijn. Daarnaast maakt de ZenBook S gebruik van een opgewaardeerd koeling-systeem, inclusief hoogwaardige onderdelen zoals een fan impeller met 71 mesjes. Dit betreft een toename van 40% ten opzichte van vorige modellen. Zo blijft de ZenBook S tot wel 5°C koeler dan voorgaande ZenBook-modellen

Een mooie uitstraling verdient mooie visuals, dus het is geen toeval dat er een NanoEdge touchscreen met een resolutie tot wel 4K UHD en een wijd 72% NTSC-kleurengamma is ingebouwd. De randen zijn slanker geworden: deze zijn slechts 5.9 mm dun en zorgen voor een 85% body-to-screen ratio.

De ZenBook S maakt gebruik van een batterij die tot wel 13.5 uur mee gaat, inclusief fast-charge technologie. Hierdoor wordt een lege batterij tot 60% opgeladen in slechts 49 minuten.

Makkelijk draagbaar 

Reizigers in hart en nieren gaan de ZenBook S waarderen, dankzij zijn 1 kg wegende metalen unibody van slechts 12.9mm dun. Hierdoor berg je de laptop moeiteloos op in je tas. De NanoEdge display, die beschikt over zeer slanke randen, en premium materialen zorgen er voor dat de ZenBook S minimaal blijft in gewicht: een meesterwerk in ultra-draagbaar ontwerp. 

ZenBook S introduceert twee nieuwe kleuren, ieder afgewerkt met diamant geslepen highlights op de randen. De Deep Dive Blue-variant is geïnspireerd op de ondergaande zon die de donkerblauwe lucht oplicht. De laptop is afgewerkt met de circkelgesponnen, metalen finish die bij meerdere Zen-producten terug te zien is. Om dit te creëren wordt een productieproces van veertig stappen in gang gezet, een werkwijze die de ZenBook-serie uniek maakt.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!