Summerschool over ondernemen in de cloud speciaal voor ICT en Software bedrijven

26-07-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Summerschool over ondernemen in de cloud speciaal voor ICT en Software bedrijven

IaaS leverancier Espresso gridpoint  gaat met een drietal Summerschools  door het land op 9, 16 en 23 augustus respectievelijk in Best, Rotterdam en Lelystad. Onder het motto “Samen maakt beter” .

Marga Reuver, Directeur bij Espresso gridpoint, deelt tijdens deze Summerschool ervaringen uit 10 jaar ondernemen in de cloud. Waar liggen ICT partners ‘s nachts wakker van, wat is voor hen belangrijk en welke nieuwe kansen biedt de cloud . Ze wil daarmee voorkomen dat ondernemers bedolven raken onder het cloud aanbod en door bewustwording te creëren weten waar op te letten bij het maken van een cloudstrategie .

Eveneens komen er business partners aan het woord die al jaren samen werken met Espresso gridpoint . En geeft acteur Loek Peters  zijn visie op “Samen maakt beter” ,  dat samenwerken toch echt de sleutel naar succes is.

De Summerschool is voor ICT- en Software bedrijven en is gratis te bezoeken. De Summerschool begint om 14.00 uur, er is een zomerse afsluiting met uitgebreide gelegenheid tot netwerken en het programma eindigt om 18.00 uur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden en meer informatie via espresso-gridpoint.com/summerschool

Over Espresso gridpoint

Espresso gridpoint is de IaaS leverancier van Nederlandse private clouds. De diensten zijn flexibel waarbij met behulp van de laatste technologie toonaangevende en branche specifieke oplossingen worden geboden. Al 10 jaar ondersteunt Espresso gridpoint haar klanten naar een cloud business model waarbij klanttevredenheid, continuïteit en transparantie voorop staat.

Update: Bekijk hier het verslag van de eerste van een reeks Summerschools van Espresso gridpoint voor business partners.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud