Redactie - 30 juli 2018

VISTAPAINT sluit samenwerking met Netdata

VISTAPAINT, onafhankelijk leverancier en adviseur van professionele verfspecialiteiten en plamuren, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Netdata voor een overstap naar managed cloud desktops. In het kader van deze samenwerking heeft Netdata inmiddels de toepassingen en data van VISTAPAINT naar de cloud gemigreerd.

Marcel Passchier, Directeur Services van Netdata: “VISTAPAINT wil een verdere professionaliseringsslag maken, waarbij het toepassen van moderne IT oplossingen centraal staat. VISTAPAINT heeft de behoefte om de organisatie gerichter te sturen door middel van geoptimaliseerde managementinformatie. Daarnaast wil VISTAPAINT, door gebruik te maken van collaborationoplossingen, teams nog efficiënter laten samenwerken. Tevens kunnen accountmanagers eenvoudig op afstand werken waardoor zij minder onderweg zijn, wat ook aansluit bij het MVO-beleid van VISTAPAINT.”

Lodewijk Reichert, Financieel Directeur van VISTAPAINT zegt hierover: “De samenwerking met Netdata is van meet af aan een positieve ervaring. De migratie naar de cloud, maar ook de migratie van onze kritische bedrijfsapplicaties is zeer succesvol verlopen en wij hebben er geen omkijken naar gehad. Netdata heeft als hoofdaannemer het gehele proces van het begin tot het eind perfect voor ons gemanaged, inclusief de leveranciers van onze bedrijfssoftware. Daarnaast begeleidt Netdata ons met behulp van een usage- & adoptionprogramma bij het in gebruik nemen van de collaboration tools, de vernieuwde werkwijze en Office 365. Ik kan Netdata dan ook van harte aanbevelen als managed service provider voor andere organisaties.”

VISTAPAINT is al ruim 50 jaar een onafhankelijke Nederlandse leverancier en adviseur van professionele verfspecialiteiten en plamuren. Sinds 20 jaar heeft VISTAPAINT B.V. ook zijn eigen merk en eigen recepturen onder het merk ‘Vista.’ Het bedrijf levert door de gehele Benelux en bezit een eigen afdeling Applicatie en Techniek.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!