Witold Kepinski - 28 juli 2018

Imperva koopt DevOps specialist Prevoty voor 140 miljoen dollar

Imperva is van plan om Prevoty te kopen voor 140 miljoen dollar. Hierdoor kan Imperva nog beter applicatie services beschermen die zich op locatie en in de cloud bevinden.

De combinatie van Imperva en Prevoty zal de beveiligingsmogelijkheden van klanten en hun zichtbaarheid vergroten over hoe applicaties worden benaderd, wat er binnen de applicaties gebeurt en hoe applicaties en gebruikers omgaan met data aldus Imperva. Met deze uitgebreide blik op hun bedrijfsactiva hebben klanten diepere inzichten om hen te helpen beveiligingsrisico's te begrijpen en te verminderen.

"Verwacht wordt dat de overname onze hybride beveiligingsstrategie zal bevorderen en onze missie om cybersecurity-oplossingen van de allerbeste kwaliteit te leveren verder zal bevorderen", aldus Chris Hylen, president en CEO van Imperva. "Prevoty vormt een aanvulling op het huidige aanbod van Imperva-applicaties en gegevensbeveiliging. In combinatie met onze lokale en cloudproducten helpt het bedrijven om zichzelf beter te beschermen tegen aanvallen, inbreuken te voorkomen en de beveiliging van hun digitale bedrijfsactiviteiten te bewaken. Gecombineerd met het Imperva-inzichtenaanbod, zal Prevoty verder helpen om de echte risico's voor de toepassingsservices van klanten te identificeren. "

Als vroege innovator is Prevoty een erkende leider in The Forrester New Wave: Runtime Application Self-Protection, Q1 2018. Volgens het rapport, geschreven door Amy DeMartine, hoofdanalist bij Forrester, "leidt Prevoty het pakket met robuuste attackdetectie, reactie en zichtbaarheid."

Prevoty stelt klanten met agile ontwikkeling in staat om van nature beveiliging in hun applicaties te bouwen, waardoor het bereik van Imperva wordt uitgebreid naar de DevOps-markt. Prevoty combineert de rijke, gedetailleerde context van de toepassing zelf met een eenvoudig te implementeren beveiligingsoplossing die naadloos kan worden geïntegreerd in de continue integratie en levenscycli van continue implementatie.

"Ons team is verheugd deel te nemen aan Imperva, een bedrijf met een lange staat van dienst op het gebied van leiderschap en innovatie op het gebied van cyberveiligheid", zegt Julien Bellanger, CEO van Prevoty. "Wij geloven dat de combinatie van onze oplossingen met Imperva's productportfolio ons in staat zal stellen gezamenlijk de gouden standaard in technologie voor applicatie- en gegevensbescherming voor organisaties overal te creëren."

Imperva heeft werkaanbiedingen aangeboden aan alle Prevoty-medewerkers en ziet uit naar hun toetreding tot het team. Het kantoor in Los Angeles van Prevoty wordt een Imperva-locatie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!