HPE 3PAR Intelligent Storage uitgebreid met AI en Cloud Automation

28-07-2018 | door: Witold Kepinski

HPE 3PAR Intelligent Storage uitgebreid met AI en Cloud Automation

Hewlett Packard Enterprise (HPE) heeft nieuwe functies aangekondigd voor HPE 3PAR, zodat gebruikers zich kunnen concentreren op het ontsluiten van de economische waarde van hun gegevens.

Updates voor HPE 3PAR omvatten:

Nieuwe voorspellende ondersteuningsautomatisering met HPE InfoSight, de meest ervaren AI voor het datacenter in de branche, om nog hogere toepassingsniveaus voor HPE 3PAR-omgevingen te bereiken

Verbeterde applicatie-automatisering voor on-premise infrastructuur met HPE 3PAR om DevOps te versnellen voor verhoogde productiviteit en efficiëntie

Omdat bedrijven sneller willen innoveren, is IT-flexibiliteit van cruciaal belang. Een intelligentere opslagbenadering, gekoppeld aan flexibele, op consumptie gebaseerde IT, vereenvoudigt de administratieve last en stelt IT-teams in staat zich te concentreren op prioriteiten die inkomsten genereren. De nieuwe mogelijkheden van HPE 3PAR, die vandaag zijn aangekondigd, helpen bedrijven digitale transformatie te versnellen door een zichzelf verbeterende infrastructuur en opslag voor zelfbediening aan te bieden.

"HPE 3PAR biedt klanten een flexibel opslagplatform dat zich gemakkelijk aanpast aan elke omgeving, wat van cruciaal belang is als bedrijven nieuwe technologieën omarmen en native applicaties clouden", zegt Ivan Iannaccone, VP en GM, HPE 3PAR. "De nieuwe functionaliteiten die vandaag zijn aangekondigd, bouwen voort op de basis van 3PAR's tier-1-all-flash en bieden de wendbaarheid die nodig is om gelijke tred te houden met de groeiende zakelijke eisen."

HPE InfoSight Predictive Analytics

HPE InfoSight is een op de cloud gebaseerd AI-platform dat is gebaseerd op een unieke benadering van gegevensverzameling en analyse, het voorspellen en automatiseren van oplossingen voor problemen en het continu verbeteren om HPE-opslag slimmer en betrouwbaarder te maken. HPE InfoSight biedt HPE 3PAR-klanten voorspellende analyseskader om te anticiperen en problemen in de infrastructuurstack te voorkomen. HPE 3PAR-gebruikers zullen nu profiteren van de HPE InfoSight-mogelijkheden om problemen te voorspellen en de resolutie te automatiseren. Dit is een aanvulling op de cross-stackanalyses die beschikbaar worden gesteld aan HPE 3PAR-klanten, waardoor IT de mogelijkheid heeft om prestatieproblemen op te lossen en de oorzaak van problemen tussen de virtuele opslagmachines en de hostmachines te achterhalen. Sinds het vrijgeven van deze mogelijkheden heeft HPE InfoSight al 85% van de meer dan 1.500 complexe prioriteitsprofielen in de HPE 3PAR-installed base voorspeld en automatisch opgelost.

"Als een financiële instelling gericht op het leveren van uitzonderlijke klantenservice, is de beschikbaarheid van onze applicaties cruciaal en we hebben 100% uptime bereikt gedurende meer dan vijf jaar met HPE 3PAR storage", zegt Ryan Burgess, Manager, Technology Infrastructure, BlueShore Financial . "HPE InfoSight maakt deze ervaring nog beter door het lokaliseren van problemen tussen onze opslag en gevirtualiseerde omgeving. Nu InfoSight complexe problemen voorspelt en voorkomt, vermindert het onze tijd besteed aan infrastructuur en hebben we meer tijd voor innovatie en een betere ervaring voor onze klanten. "

HPE InfoSight maakt een nieuwe en betere productervaring mogelijk, waarbij gegevenswetenschap en intelligente case-automatisering worden toegepast om de kans te verkleinen dat een bekend probleem ooit in de installed base wordt ondervonden. HPE InfoSight observeert, leert en voorspelt in realtime en brengt de meest ervaren AI naar het datacenter.

Verbeterde integratie met elk automatiseringsraamwerk voor HPE 3PAR biedt operationele efficiëntie met selfserviceopslag

Bedrijven moeten zowel mainstream, bedrijfskritieke applicaties als nieuwere cloud-native applicaties op dezelfde infrastructuur ontwikkelen om door meerdere storage-systemen te schalen en kosten te besparen. HPE 3PAR is een DevOps- en containervriendelijk platform waarmee gebruikers zowel reguliere als gecontaineriseerde applicaties op dezelfde enterprise-grade infrastructuur kunnen uitvoeren. 

HPE kodigt verder ook aan:

Krachtige toolsets voor het automatiseren en beheren van HPE 3PAR voor de cloud-, DevOps-, virtualisatie- en containeromgevingen. Naast de bestaande integratie met Docker en Mesosphere DC / OS, werkt HPE 3PAR nu met Kubernetes en Red Hat OpenShift om de beste automatisering en integratie met de containerplatforms te bieden .

Een nieuwe plug-in voor VMware vRealize Orchestrator, waarmee gebruikers zelfbedieningsopslagautomatisering kunnen toepassen via vooraf gemaakte workflows om snel te implementeren en opslagbeheer te stroomlijnen.

Verbeterde tools voor native infrastructuurbeheer om DevOps-teams flexibeler te maken. Nieuwe vooraf gebouwde blauwdrukken voor configuratiebeheertools die beschikbaar zijn voor gebruikers van HPE 3PAR - Chef, Puppet en Ansible, evenals ontwikkelingssets voor taalsoftware in Ruby en Python - stellen DevOps-teams in staat om opslagfuncties in eigen programmeertalen te automatiseren voor snellere toediening van applicaties.

Klanten verwachten dezelfde lokale ervaring als bij de public cloud, inclusief een hoge mate van automatisering, geen investeringen vooraf door alleen te betalen voor wat verbruikt wordt, elasticiteit van infrastructuur en een veilig multi-tenant platform voor onboarding onvoorspelbaar en heterogeen workloads. HPE 3PAR heeft een architectonisch voordeel om deze dezelfde mogelijkheden ter plaatse te bieden door klanten in staat te stellen meerdere gebruikersgroepen en applicaties te bedienen en alleen te betalen voor wat zij gebruiken via HPE GreenLake Flex Capacity.

Ga voor meer informatie over HPE 3PAR-opslag naar: https://www.hpe.com/storage/3par

Ga voor meer informatie over toepassingsgereedschap voor HPE 3PAR-toepassingen naar: https://developer.hpe.com/platform/hpe-3par/home

Prijzen en beschikbaarheid

HPE InfoSight predictive support automation is nu beschikbaar voor alle HPE 3PAR-klanten met een actief supportcontract zonder extra kosten.

Uitgebreide functies voor applicatieautomatisering zijn nu gratis beschikbaar voor alle HPE 3PAR-klanten.

Terug naar nieuws overzicht