Tech Data en Google lanceren Android Zero-touch Enrollment Service in Europa

Tech Data en Google lanceren Android Zero-touch Enrollment Service in Europa

30-07-2018 | door: Redactie

Tech Data en Google lanceren Android Zero-touch Enrollment Service in Europa

Tech Data kondigt de lancering aan van Android zero-touch enrollment binnen de Europese markt. Met de zero-touch registratieservice kunnen grootschalige Android-implementaties over devices van meerdere merken worden uitgevoerd, zodat organisaties hun werknemers gemakkelijk kunnen mobiliseren.

Dankzij zero-touch registratie kunnen IT-afdelingen apparaten in eigendom van het bedrijf in bulk implementeren zonder dat elk apparaat handmatig hoeft te worden ingesteld. Gebruikers openen gewoon de doos en beginnen het apparaat te gebruiken met beheer, apps en configuraties die al zijn geïnstalleerd. Zakelijke klanten kunnen hun favoriete provider voor mobiliteitsbeheer gebruiken om beleid in te stellen en apps op het apparaat te beheren. Deze service levert een eenvoudige, snelle en veilige apparaatconfiguratie voor werknemers van het bedrijf.

Luc Van Huystee, vice president, Mobility Solutions, Europe, bij Tech Data, zegt: "We zijn verheugd en trots om in Europa Android zero-touch met Google te lanceren. Omdat gegevensbescherming en gegevensbeveiliging steeds belangrijker worden, stelt deze service grote organisaties in staat om veilige, snelle en eenvoudige bulklevering van Android-apparaten van het bedrijf uit te voeren. Dit betekent dat alle geregistreerde apparaten met de geselecteerde applicatie voor beheer van mobiele apparaten gedwongen en veilig worden ingesteld. Het gevolg is dat medewerkers eenvoudig hun nieuwe Android-apparaat en alle nodige beveiligingsvoorzieningen uit de doos kunnen installeren. "

Terug naar nieuws overzicht