D-Link introduceert nieuw Bronze-partnerniveau

31-07-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

D-Link introduceert nieuw Bronze-partnerniveau

D-Link, speler in netwerktechnologie, heeft onlangs zijn vernieuwde Value in Partnership + (VIP +) programma aangekondigd, dat nu een geheel nieuw bronzen partnerniveau bevat. De nieuwe toevoeging beantwoordt de positieve feedback die het bedrijf heeft ontvangen van een recente enquête bij bestaande partners, in een onderzoek naar de diensten die partners echt waarderen en waarvan hun bedrijf het meeste profijt heeft getrokken.

Het VIP + -programma van D-Link biedt bedrijven een scala aan ondersteunende diensten, waaronder training en financiële initiatieven, die specifiek zijn ontworpen om de groeimogelijkheden te vergroten, waarde toe te voegen aan klanten en de winstgevendheid van hun bedrijf te vergroten.

Als onderdeel van het programma starten alle deelnemende bedrijven als geregistreerde partner en kunnen ze door de verschillende statusniveaus heen gaan door het behalen van verkoopvolume-eisen, het voltooien van gratis trainingen en certificeringen in de kernproducttechnologieën van D-Link.

Het nieuwe Bronze Partner Level biedt volledige toegang tot een compleet scala aan zakelijke voordelen. Dit omvat training en certificering, producttools voor online presales, kortingsbonus, verkoopondersteunende materialen, marketingontwikkelingsfondsen, prioritaire technische ondersteuning, technologische specialisaties, dealregistratie, demo-aankoopprogramma en een reeks promoties.

Partners die de VIP + Silver-status behalen, hebben extra toegang tot een toegewijde accountmanager en verkoopleads, maar ook op de D-Link-website; terwijl Gold Partners worden uitgenodigd om deel te nemen aan rondetafelgesprekken en evenementen die door het bedrijf worden georganiseerd.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware