SLTN, Christian Bosman over Microsoft Inspire
31-07-2018 | door: Witold Kepinski

SLTN, Christian Bosman over Microsoft Inspire

De Microsoft Inspire partnerconferentie is dit jaar gehouden in Las Vegas. Enkele honderden Nederlandse partners waren aanwezig, waaronder ook Christian Bosman van Jongens van Beheer (onderdeel van SLTN).

Hij deelt zijn ervaringen over deze conferentie met Dutch IT-channel.

Hoe belangrijk is Microsoft voor Jongens van Beheer welke specifieke oplossingen bieden jullie aan? Bijvoorbeeld Azure Cloud en/of Office propositie

Wij ontwerpen, bouwen en beheren uiteenlopende cloud omgevingen voor onze klanten. Afhankelijk van de wensen zijn dat private, public of hybrid cloud omgevingen. Voor onze klanten in de offshore realiseren wij daarnaast ook zogenaamde Floating Clouds. Al deze omgevingen maken voor een groot deel gebruik van de producten en diensten van Microsoft. Azure biedt in veel gevallen uitkomst om de juiste schaalbaarheid en performance te kunnen bieden. De ontwikkelingen rond Azure Stack zijn daarnaast een waardevolle toevoeging voor onze diensten.

Wat zijn voor jullie de belangrijkste nieuws hoogtepunten (product of visie) van de Microsoft Inspire conferentie?

Microsoft Inspire heeft mij beter inzicht gegeven in de wijze waarop Microsoft de eindgebruiker ziet en hoe deze aangesproken en bediend kan worden. Het allerbelangrijkste is dat de gebruiker geholpen wordt bij het efficiënter en effectiever uitvoeren van zijn of haar dagelijkse werkzaamheden. Als dit lukt met een hoge beschikbaarheid van de ICT-diensten zal het bedrijf als geheel succesvoller zijn en waarschijnlijk groeien en daarmee de behoefte voor ICT en dus cloud diensten. Conclusie: help jouw klant succesvol te zijn en je profiteert er zelf ook van…

Wat vond je zelf het leukste moment tijdens Inspire? (bv netwerken met collega’s/ peers etc.)

De Corenote van Satya Nadella was erg bijzonder en inspirerend. Wat een bescheiden en charismatische man is hij toch!

Microsoft Nederland was goed vertegenwoordigd met onder andere het voltallige Management Team en iedereen was erg toegankelijk en bereikbaar in het Holland House.

Wat zijn je plannen met Microsoft voor de komende tijd?

Voor de komende tijd staat op de planning meer met Microsoft Teams, Yammer, PowerApps en PowerBI te gaan experimenteren. Dit betekent dat wij deze producten nog meer gaan inzetten in onze eigen organisatie om de mensen slimmer te laten werken. De resultaten daarvan worden gebruikt in ons advies naar bestaande en nieuwe klanten.

En natuurlijk een ticket boeken voor Microsoft Inspire 2019!

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

microsoft