Wouter Hoeffnagel - 02 augustus 2018

Stripe lanceert partnerprogramma

Stripe lanceert partnerprogramma image

Stripe lanceert een partnerprogramma. Op dit moment telt het Stripe-ecosysteem al duizenden informele partners. Op dit moment kunnen partners rekenen op een omzet van €1,38 voor iedere euro die Stripe verdient. Het nieuwe Stripe Partner Programma is een formalisatie van dit ecosysteem, waarbij partners toegang krijgen tot verschillende voordelen.

Het aantal gebruikers van Stripe is snel toegenomen. Stripe wijst erop dat de helft van de ondernemingen die gebruikmaken van Stripe hun maandvolumes binnen twee jaar zien verdubbelen. Het partnerprogramma biedt partners betere toegang tot deze snel groeiende bedrijven. Partners krijgen via het nieuwe partnerprogramma van Stripe toegang tot:

  • een nieuw partnerportal met educatieve materialen en best practices voor een veilige en betrouwbare integratie met Stripe;
  • een Stripe Verified Partner badge en logo, wanneer de beveiligingsreview en het verificatieproces met succes zijn doorlopen;
  • toegang tot miljoenen Stripe-gebruikers door LISTING op Stripe’s ‘Works With Stripe’-gallery op http://stripe.com/workswith.
  • prioriteit bij support, zodat supportvragen sneller worden afgehandeld;
  • exclusieve uitnodigingen voor toegang tot bètaversies en toekomstige roadmaps.

Twee typen partners en twee partnerniveaus

Het partnerprogramma kent twee typen partners (Platform Partners en Extensions) en twee partnerniveaus (Stripe Partners en Stripe Verified Partners).

“Partners integreren al jaren met Stripe en ruim de helft van onze snel groeiende klanten maakt gebruik van één of meer Stripe-extensies”, zegt Claire Hughes Johnson, Stripe COO. “Onze partners hebben ons gevraagd om een makkelijke manier waarmee ze nieuwe platforms en nieuwe apps kunnen ontdekken. Dat is precies wat we met dit partnerprogramma bieden.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!