ESET lanceert vernieuwde MSP Administrator

01-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

ESET lanceert vernieuwde MSP Administrator

Beveiligingsbedrijf ESET lanceert een nieuw online licentiebeheersysteem. De vernieuwde MSP Administrator geeft MSP's inzicht in de licenties van hun klanten, het gebruik en geactiveerde apparaten, zodat zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn.

De nieuwe ESET MSP Administrator (EMA) biedt gebruikers één samengevoegd dashboard – compleet met een drill down functie - waarmee MSP's meerdere klanten en licentiehouders kunnen aanmaken en hun specifieke instellingen kunnen beheren. Bovendien kunnen MSP's als de behoeften van klanten veranderen snel het aantal seats verhogen of verlagen. Met de nieuwe functies helpt het ESET MSP Programma de winstmarges voor MSP's te verhogen.

Tijd besparen op backofficeprocessen

EMA kan worden gebruikt gebruikt in combinatie met de Direct Endpoint Management plug-ins van ESET voor RMM tools zoals ConnectWise Automate, SolarWinds N-Central of Autotask AEM of met het ESET Security Management Center. Deze combinatie helpt MSP's tijd te besparen op backofficeprocessen. EMA's flexibiliteit wordt ook ondersteund door geïntegreerde facturatierapporten die MSP-beheerders in staat stellen facturatie-informatie voor elke klant te beheren en de verwachte kosten in te schatten.

Met het oog op gebruiksgemak EMA ontworpen voor gebruik op tablets en mobiele apparaten voor eenvoudige toegang. Het systeem vereist automatisch tweefactorauthentificatie voor elke aangemaakte gebruiker.

Flexibiliteit

Clayton Inge (foto), Senior Solution Advisor MSP bij ESET Nederland, zegt: "MSP's hebben behoefte aan duidelijke en snelle inkoopprocessen die de flexibiliteit bieden waar hun dienstverlening naar verlangt. ESET MSP Administrator is het platform van ESET dat is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van MSP's, zodat zij snel en eenvoudig bestellingen en licentieaanvragen kunnen verwerken. Op- en afschalen wordt hier automatisch bijgehouden en zorgt voor een duidelijke facturatie richting de partner."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security