Redactie - 02 augustus 2018

CloudLand distribueert Altaro VM Backup

Value-add distributeur CloudLand heeft de software van Altaro aan het portfolio toegevoegd. Altaro Software is fabrikant van onder andere Altaro VM Backup, een back-up-oplossing voor Hyper-V- en VMware-omgevingen. De samenwerkingsovereenkomst is van toepassing op de gehele Benelux-regio.

Altaro Software, met het hoofdkantoor in Malta, beveiligt zowel Hyper-V als VMware en wordt beschouwd als een speler in virtual machine back-ups. Alle Altaro softwareoplossingen kunnen nu via CloudLand worden afgenomen.

Altaro VM Backup is expliciet ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven en heeft meer dan 40.000 klanten wereldwijd. Het is een gebruiksvriendelijke back-up-oplossing waarmee vanuit één toepassing zowel back-up als herstel kan worden uitgevoerd. Met de eenvoudige UI en gemakkelijke setup elimineert het alle problemen die vaak gepaard gaan met de back-up van een virtuele omgeving. Bovendien is Altaro door de per-host licensering ook prijstechnisch gezien zeer interessant.

“Wij zijn enorm blij met deze nieuwe toevoeging aan ons portfolio, waarmee wij onze partners nog beter van dienst kunnen zijn”, aldus Lex Fabistas (foto), Managing Director van CloudLand. “We doen dit niet alleen door het leveren van de producten van Altaro, maar hebben ook de specifieke kennis in huis om partners te adviseren en te ondersteunen.”

Altaro’s CEO en co-founder, David Vella, is ook blij. “We verwelkomen CloudLand binnen de Altaro Community. Onze nieuwe samenwerking met CloudLand zal onze BeNeLux-activiteiten intensiveren. Het zorgt daarnaast voor een efficiënte en effectieve afhandeling van onze services en diensten in deze voor ons belangrijke en nog steeds groeiende regio!"

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!