Wouter Hoeffnagel - 03 augustus 2018

Digital agency's ROQUIN en Netcreators gaan samen verder

Digital agency’s ROQUIN uit Nijmegen en Netcreators uit Arnhem gaan samen verder onder één dak. De bedrijven vestigen zich in het bestaande kantoorpand van ROQUIN aan de Nieuwe Marktstraat in Nijmegen.

ROQUIN en Netcreators zijn digital agency’s gespecialiseerd in het realiseren van websites, apps, online platformen en koppelingen met ERP en CRM pakketten. ROQUIN richt zich hierbij op strategie & concept, design, realisatie en support rond het ontwikkelen van websites en apps. Hierbij zet het bedrijf in op open source communities; het bedrijf werkt met systemen zoals WordPress, TYPO3 en Laravel. ROQUIN bestaat ruim 12 jaar en werkt voor meer dan 150 klanten met een focus binnen de zorgsector.

Netcreators

Netcreators is een digital agency gevestigd in Arnhem. De focus van het bedrijf ligt op het bieden van sterke en creatieve oplossingen voor complexe vraagstukken voor onder andere grote gemeenten in Nederland. Netcreators werkt uitsluitend met open source software zoals TYPO3 en WordPress.

Door het samengaan van de twee digital agency’s ontstaat een personeelsbestand met ruim 20 specialisten. Daarnaast verdubbelt de totale omzet van de organisaties, verwachten de bedrijven meer stabiliteit te creëren en willen zij hun kennis en knowhow verstevigen. Door meer diversiteit en kennisdeling willen de partijen nieuwe kansen creëren.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!