07-08-2018 | door: Redactie

Protime neemt Belgische OnlineWerkrooster over

Protime, onderdeel van SD Worx, neemt het Belgische OnlineWerkrooster over. OnlineWerkrooster blijft als onderdeel van SD Worx onder zijn eigen naam opereren.

OnlineWerkrooster is een tool voor het automatiseren van personeelsplanning. De applicatie biedt veel flexibiliteit en is gericht op onder andere sectoren die vaak last-minute wijzigingen moeten doorvoeren, zoals de horeca. Het bedrijf heeft zijn kantoor in Lommel en heeft 9 mensen in dienst. Protime specialiseert zich in workforce management en telt momenteel zo'n 250 mensen in Aartselaar, Namen, Waddinxveen, Frankfurt, Capellen, Parijs en Manchester.

De overname geeft Protime de mogelijkheid de expertise van OnlineWerkrooster te benutten. Dit Belgische bedrijf krijgt op zijn beurt toegang tot de klanten van Protime, waarmee het de internationale markt kan betreden. Ondanks de deal blijft OnlineWerkrooster zelfstandig opereren. De directie en het management blijven ongewijzigd. Protime gaat kapitaal investeren om het team verder uit te breiden.

In samenwerking met Datanews

Terug naar nieuws overzicht