Wouter Hoeffnagel - 07 augustus 2018

‘Hart voor Hosters’

Datacenter BIT organiseert op woensdag 26 september 2018 het hostingevent ‘Hart voor Hosters’ in BIT-MeetMe te Ede. Om aan de vraag van klanten en aan de wet- en regelgeving te voldoen moet je als hostingpartij een hoop zaken geregeld hebben. Onderwerpen die aan bod komen zijn abusebestrijding, maatregelen tegen DDoS-aanvallen en ISO 27001-certificeringen. Tijdens dit event laat BIT IT-specialisten in de hostingbranche aan de hand van actuele onderwerpen zien hoe zij deze zaken op orde kunnen brengen en houden.

Programma

14.30 uur - Ontvangst

15.00 uur - Een beschikbaar netwerk: de hoogste standaarden voor veiligheid en bescherming tegen DDoS-aanvallen
Teun Vink, Manager Netwerkbeheer bij BIT, vertelt in deze sessie hoe je DDoS-aanvallen herkent, hoe hosterproviders zich ertegen kunnen beschermen en welke maatregelen BIT neemt om de netwerken van klanten beschikbaar te houden.

15.30 uur - Hoe zorg je ervoor dat je ISO 27001 compliant bent?
Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT, laat zien hoe je ISO 27001 compliant wordt zodat je voldoet aan en de wensen en eisen van jouw klanten. Verder komt aan bod welke rechten en plichten hostingproviders hebben en hoe je invulling kan geven aan deze regelgeving.

16.00 uur - Pauze

16.15 uur - Gedragscode abusebestrijding voor de hostingbranche & AbuseIO – Open Source abusemanagement
De overheid controleert steeds strenger op het gebied van abuse. Wido Potters, Manager Support & Sales bij BIT, presenteert de nieuwe gedragscode voor abusebestrijding binnen de hostingbranche en vertelt hoe je gemakkelijk, snel en geautomatiseerd abuse kunt afhandelen.

16.45 uur - Hoe je als hostingpartij jouw klanten de beste service biedt
Wanneer je een hostingpartij belt, wil je iemand aan de lijn krijgen met kennis van zaken, bereidheid tot helpen en begrip van jouw business. Walter Jansen, Senior Sales bij BIT, vertelt hierover.

17.15 uur - Borrel & rondleiding door de BIT datacenters

18.30 uur - Pizzasessie Axigen & Untangle
Aansluitend op het middagprogramma nodigt BIT je uit voor een pizzasessie, waarin de organisatie je kennis laat maken met de mail- en groupwarediensten van Axigen en de netwerkbeveiligingsoplossing NG Firewall van Untangle.

Aanmelden

‘Hart voor Hosters’ vindt plaats op 26 september 2018 van 14.30 uur tot 18.00 uur bij conferentiecentrum BIT-MeetMe te Ede. Deelname is kosteloos. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meer informatie en aanmelden kan via: www.bit.nl/hostingevent-2018

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!