Wouter Hoeffnagel - 08 augustus 2018

Centralpoint wint aanbesteding Hoogheemraadschap van Delfland

Centralpoint wint aanbesteding Hoogheemraadschap van Delfland image

Het Hoogheemraadschap van Delfland gunt de Europese openbare aanbesteding omtrent hardware ICT met bijbehorende dienstverlening definitief aan Centralpoint. De aanbesteding bestaat uit drie percelen met een totale geraamde contractwaarde van € 2.460.000,-.

Het contract wordt aangegaan voor een periode van vier jaar met de mogelijkheid om twee keer één jaar te verlengen. Als onderdeel van het contract is Centralpoint verantwoordelijk voor de levering van smartphones en tablets (perceel 1 – circa 1.800 stuks), desktops, thin-clients en laptops (perceel 2 – circa 925 stuks) en servers (perceel 3 – circa 60 stuks). Daarnaast levert Centralpoint:

  • helpdesk support;
  • consultancy (met BLAUD als onderaannemer in perceel 1);
  • operationele ondersteuning op locatie;
  • het omwisselen van defecte hardware buiten kantoortijden;
  • het beschikbaar stellen van een vervangend device tijdens reparatie.

Het Hoogheemraadschap van Delfland zorgt in een van de meest laaggelegen en dichtbebouwde delen van de Randstad voor droge voeten en schoon en gezond water. Ze werkt met inwoners en bedrijven aan een klimaatbestendige en prettige leefomgeving. In de afgelopen jaren heeft Delfland flinke stappen gemaakt in het voorkomen van wateroverlast, het groener maken van de leefomgeving in en om het water en het verbeteren van de waterkwaliteit.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!