Valori gaat via Prianto partnership aan met Smartbear

09-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Valori gaat via Prianto partnership aan met Smartbear

Organisaties willen tegenwoordig snellere beschikbaarheid, profiteren van de cloud, betere software en voorbereid zijn op bijvoorbeeld het Internet of Things (IoT). Hiervoor zijn veelal innovaties nodig die beginnen bij het ontwikkelen van software. Valori gaat daarom via Prianto een partnership aan met Smartbear, waarbij de testsoftware van Smartbear wordt gecombineerd met de testconsultants van Valori.

“Om onze dienstverlening én productontwikkeling op het gebied van Mobile App Automation actueel en vernieuwend te houden waren we op zoek naar een partner met dezelfde ambities. Met Smartbear en al haar beschikbare tooling hebben we die gevonden!” licht Marco van Harn, Chapterlead Mobile Automation bij Valori, toe.

Marcel Mayer, Sales Director bij Prianto Benelux vult aan: “Met het ontstaan van steeds complexere IT omgevingen, de groei van SaaS applicaties en gebruik van meerdere devices en browsers, wordt software ontwikkeling ook steeds een ingewikkeldere, maar tevens belangrijkere taak. Door de hoogwaardige oplossingen voor onder andere functioneel en performance testen van Smartbear in te laten zetten door de gekwalificeerde en ervaren testconsultants van Valori, wordt gezorgd voor het beste eindresultaat en een optimale aansluiting van IT op de business.”

Terug naar nieuws overzicht