Esize bundelt krachten met PROACTIS

09-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Esize bundelt krachten met PROACTIS

Esize, leverancier van Cloud Spend Management-oplossingen, bundelt zijn krachten met PROACTIS. Deze dienstverlener richt zich op Spend Management en B2B eCommerce oplossingen.

Tim Schaefers, CEO Esize, licht toe: “Door onze krachten te bundelen zijn wij nog beter in staat om onze klanten die in toenemende mate wereldwijde ondersteuning wensen te bedienen. Voorts ontstaat met de fusie de mogelijkheid om een breed pallet aan nieuwe producten en diensten toe te voegen aan onze bestaande portfolio. Hierdoor ontstaan er nog meer mogelijkheden voor onze klanten. Uiteraard zal dit de verdere groei van Esize ten goede komen. PROACTIS op zijn beurt is onder de indruk geraakt van onze klanten, technologie en innovatievermogen welke zullen worden ingebracht in de gehele PROACTIS organisatie. Als directie en aandeelhouders zien wij dus een duidelijke win-win situatie.”

Ruim 1.000 klanten en 2 miljoen leveranciers

Bij PROACTIS werken meer dan 450 medewerkers en PROACTIS is actief in 14 landen met onder andere kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Frankrijk en Duitsland. Gezamenlijk worden meer dan 1.000 klanten bediend. Ook heeft PROACTIS een groot netwerk met meer dan 2 miljoen aangesloten leveranciers. De omzet van PROACTIS bedraagt bijna 70 miljoen euro. PROACTIS heeft een beursnotering in Londen.

Esize gaat nauw samenwerken met de huidige PROACTIS organisatie. Paul van Rietschoten (CTO) en Tim Schaefers (CEO) behouden de leiding van de operatie.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud