TransIP neemt internetsolutions-provider IT-Ernity over

10-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

TransIP neemt internetsolutions-provider IT-Ernity over

TransIP Group neemt IT-Ernity Holding over, de internetsolutions-provider waar Proserve, CloudVPS, Signet, VDX, Webstekker en DDS onder vallen. Door de overname versterkt TransIP haar positie in de Benelux. Financiële details over de overname zijn niet bekendgemaakt.

“Een gevoel van trots overkwam me toen ik hoorde wat de jongens voor elkaar hebben gekregen. Een overname van dit formaat is echt ongelofelijk!”, zegt Ali Niknam, oprichter TransIP.

Groei in de cijfers

TransIP Group heeft na deze overname bijna 400.000 klanten, 210 medewerkers en een omzet van circa 70 miljoen euro. De directie van de nieuwe combinatie zal bestaan uit Raymond Kasiman en Jeroen Hüpscher.

“Zowel TransIP als IT-Ernity hebben bewezen dat innovatie en hart voor de klant een gouden combinatie zijn in deze markt. Deze gedeelde visie maakt het samengaan dan ook een logische stap”, aldus Raymond Kasiman, CEO TransIP.

Krachtenbundeling

"Door de bundeling van krachten van beide bedrijven kunnen we nog meer technologische vooruitgang boeken en innovaties toegankelijk maken. Met de inzet van onze gezamenlijke experts en middelen ontstaat er een nog sterker en groter platform in de Benelux, waarmee een krachtig alternatief wordt geboden voor de mondiale technologiespelers en waardoor schaalvoordeel voor onze klanten ontstaat", zegt Chris de Jongh, CEO van IT-Eternity.

"In de nieuwe combinatie blijft innovatie één van de pijlers en streven we voortdurend naar het optimaliseren en verbeteren van de beschikbaarheid, capaciteit, betrouwbaarheid en veiligheid van onze platformen en infrastructuur. In de komende maanden gaan we samen met TransIP werken aan de verdere ontwikkeling en integratie van beide bedrijven. We zullen u hier geregeld over informeren. In de tussentijd blijft het gewoon ‘business as usual’"

Terug naar nieuws overzicht