Wouter Hoeffnagel - 10 augustus 2018

Mondicon behaalt ISO 9001 certificering

Leverancier van mobiele data-oplossingen Mondicon maakt bekend de gerenommeerde ISO 9001:2015 certificering te hebben behaald. Het bedrijf heeft tijdens een recent uitgevoerde audit aangetoond dat het kwaliteitsbeleid op orde is. Daarnaast bleek dat de processen in de organisatie op een professionele manier vastgelegd zijn en worden ze ook als zodanig nageleefd. De certificering is niet alleen toegekend aan Mondicon; ook de entiteiten CheerIoT en We.Stream van Mondicon hebben de audit succesvol doorstaan.

Mondicon levert internationaal mobiele data-oplossingen op maat. Met deze dienstverlening richt Mondicon zich onder andere op de maritieme sector en broadcasting industrie. In 2017 werd CheerIoT gelanceerd. CheerIoT richt zich specifiek op Internet of Things-projecten met het leveren van wereldwijde connectiviteit middels een cloud platform. Begin dit jaar introduceerde Mondicon tijdens 's werelds grootste techbeurs CES de We.Stream. Met deze veilige mobiele WiFi-hotspot kunnen reizigers in meer dan 100 landen betaalbaar en veilig internetten. We.Stream kondigde recent samenwerkingen aan met verschillende internationale partners voor de wereldwijde verkoop van de WiFi hotspot.

'Grote prestatie'

“Ik ben supertrots op ons team. Vooral het feit dat we de certificering voor alle drie onze entiteiten hebben behaald in een relatief korte periode is echt een grote prestatie. Naast het behalen van het certificaat hebben we gedurende het traject, onder begeleiding van Jeroen Molenaar van MnP Solutions, direct al een aantal verbeteringen kunnen implementeren die een merkbaar positieve uitwerking hebben op onze organisatie", aldus Eelco Schoenmakers, Manager Back Office bij Mondicon.

Joachim de Wild, co-CEO van Mondicon vult aan: "Mondicon is de afgelopen jaren enorm hard gegroeid en we zijn een aantal nieuwe initiatieven gestart. Dat we ons in deze dynamische tijden zo professioneel en flexibel hebben kunnen blijven ontwikkelen is een groot compliment aan ons volledige team. Het geeft aan dat onze organisatie staat en dat is een belangrijke voorwaarde om onze groeidoelstellingen voor de komende jaren te realiseren.”

'Klaar voor een succesvolle toekomst'

Jeroen Molenaar, Partner bij MnP Solutions: “In de korte tijd dat ik Mondicon nu ken ben ik onder de indruk geraakt van de professionaliteit en de lenigheid die de volledige organisatie toont. Ik ben er dan ook van overtuigd dat Mondicon, samen met haar andere entiteiten, klaar is voor een succesvolle toekomst."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!