Adobe introduceert Scan voor Bixby Vision op Samsung Galaxy Note9
12-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Adobe introduceert Scan voor Bixby Vision op Samsung Galaxy Note9

Adobe lanceert Adobe Scan voor Bixby Vision. Met deze oplossing maakt Adobe het mogelijk om de nieuwe Samsung Galaxy Note9 om te toveren tot een draagbare PDF-scanner. De Adobe Scan app kan op de Galaxy Note9 onder andere worden gebruikt om declaraties in te dienen, visitekaartjes en notities op te slaan, belastingdocumenten in te dienen en op te slaan en nog veel meer.

Met behulp van de camera op de Galaxy Note9, kan Samsungs intelligente assistent Bixby Vision automatisch documenten herkennen en daarbij voorstellen om deze te openen in Adobe Scan. Adobe Scan maakt gebruik van kunstmatige intelligentie in Adobe Sensei om automatisch de randen van een document te detecteren, perspectieven te corrigeren, schaduwen te verwijderen en tekst te verbeteren voor een scherp en eenvoudig te lezen Adobe PDF-document.

Opslagen scans binnen Bixby openen

Je hoeft Bixby niet te verlaten en ook niet door pagina’s met diverse apps te scrollen om de juiste scantool te vinden. Het is mogelijk om opgeslagen scans binnen de app te openen en te wijzigen. Adobe Scan zet een afbeelding om in PDF, en door gebruik te maken van Adobe Acrobat of Adobe Acrobat Reader heb je direct toegang tot functies als zoeken, versturen voor ondertekening of review met teams. Een eenvoudige fysieke pagina wordt hierdoor omgezet in een slim PDF-document.

Adobe Scan en Bixby Vision bieden de volgende mogelijkheden:

  • Scan documenten: De integratie van Adobe Scan met Samsungs Bixby Vision betekent dat je alleen nog maar je de camera op een papieren document hoeft te richten. Vervolgens nemen Bixby en Adobe Scan de rest voor hun rekening.
  • Laat scans opvallen: Eenmaal in Adobe Scan kunnen gebruikers gebruik maken van alle tools die bij de app geleverd worden zoals vastleggen, bijsnijden, clean, roteren, kleur en helderheid aanpassen, pagina’s opnieuw ordenen, verwijderen of toevoegen en vervolgens opslaan en delen.
  • Maak PDF’s: Met de automatische tekstherkenning (OCR) maakt Adobe Scan van elke vorm van papier– een document, bonnetje, formulier, boekje of notitie – een PDF-bestand. Scan een Engelstalig visitekaartje en Adobe Scan detecteert de kaart automatisch, herkent relevante informatie en voegt deze toe aan de contacten van je toestel.
  • Maak gebruik van Adobe Document Cloud: Adobe Scan-documenten zijn automatisch verbonden met de PDF-diensten in Adobe Document Cloud. Wijzig, beheer, maak en vul formulieren in, onderteken ze door Adobe Acrobat Reader rechtstreeks vanuit Adobe Scan te openen.

Beschikbaarheid

Adobe Scan wordt in eerste instantie meegeleverd met de Galaxy Note9, gevolgd door eerdere apparaten voorzien van Bixby Vision, waaronder de Galaxy S8/S8+, Galaxy Note8 en Galaxy S9/S9+. De beschikbaarheid kan per markt verschillen. Daarnaast is Adobe Scan ook beschikbaar als zelfstandige app in Google Play en Galaxy Apps.

Terug naar nieuws overzicht
Mobility