Wouter Hoeffnagel - 10 augustus 2018

Accenture neemt Mindtribe en Pillar Technologies over

Accenture neemt twee bedrijven over: Mindtribe en Pillar Technologies. Mindtribe is een bedrijf dat klanten helpt innovatieve connected hardware sneller te bouwen, terwijl Pillar Technologies een technologie consultancybureau dat klanten helpen embedded software te ontwikkelen.

Mindtribe uit San Francisco kan grote namen tot zijn klantenbestand rekenen, waaronder Adobe, Apple, Ferrari, Google, Lyft, NASA en Tesla. Door de overname treedt een team van 40 werknemers van Mindtribe met ervaring op het gebied van agile technieken voor hardwareontwikkeling in dienst bij Accenture. Met het behulp van deze expertise wil Accenture klanten helpen hun ontwikkelingscycli te verkorten.

Pillar Technologies telt 320 werknemers en beschikt over vier kantoren in de Verenigde Staten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Columbus, Ohio en richt zich op rapid en agile development van embedded software voor slimme en connect systemen, zoals autonome voertuigen. Pillar Technologies heeft een aanpak ontwikkeld genaamd The Forge, waarbij 'business strategisten, creatieve mensen, ontwikkelaars en klanten worden samengebracht om business uitdagingen in een innovatieve omgeving zonder beperkingen te lijf te gaan'.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!