Witold Kepinski - 13 augustus 2018

Blauwborg is nu OCTOBOX Nederland

Blauwborg heeft nu OCTOBOX Nederland zo meldt het bedrijf op zijn website. "Twee jaar geleden is Blauwborg gestart met het implementeren van onze OCTOBOX-software bij een aantal grote organisaties, zoals Dienst Uitvoering Onderwijs en de gemeenten Utrecht en Den Haag.In de afgelopen periode lag onze focus op het creëren van een kwalitatief goede dienstverlening van in- en uitgaande e-mail. Klanten zijn erg tevreden over onze oplossingen en automatiseren steeds meer processen waarbij e-mail een rol speelt. Wij zijn inmiddels met meerdere organisaties in gesprek over de kansen en mogelijkheden voor hun bedrijfsvoering en dienstverlening."

Blauwborg meldt verder: "Ook het product is snel meegegroeid. Van een e-mailimporter naar een intelligent softwareplatform waarbij alle informatie op basis van business rules verwerkt kan worden. Van eenvoudige tot zeer complexe vraagstukken. Zowel op papier als digitaal. OCTOBOX is daarbij inzetbaar als een generieke, organisatiebrede toepassing.

We zijn toe aan een tweede stap. Onze focus ligt de komende tijd volledig op het creëren van oplossingen voor het automatisch verwerken van grote hoeveelheden, vaak ongestructureerde, informatie. En daar sluit ons product OCTOBOX goed bij aan. We hebben gezien dat onze oplossingen niet alleen geschikt zijn voor de overheid, maar ook voor andere marktsegmenten. Om verder invulling te geven aan onze rol als distributeur voor de Nederlandse markt gaan we op zoek naar partners die onze positie kunnen versterken. Binnen de overheid, maar zeker ook daarbuiten."

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!