Witold Kepinski - 13 augustus 2018

Nieuwe Dell EMC Ready-oplossingen voor snellere AI innovatie

Nieuwe Dell EMC Ready-oplossingen voor snellere AI innovatie image

Dell EMC kondigt de beschikbaarheid aan van nieuwe Ready Solutions voor AI, met gespecialiseerde ontwerpen voor Machine Learning met Hadoop en Deep Learning met NVIDIA.

De Dell EMC Ready-oplossingen vereenvoudigen volgens het bedriijf AI-omgevingen, leveren snellere en diepere inzichten en maken gebruik van de expertise van Dell EMC om organisaties te helpen het volledige potentieel van AI te benutten.

"Het lijdt geen twijfel dat AI de toekomst is en dat onze klanten zich er nu op voorbereiden", aldus Tom Burns, Senior Vice President, Networking & Solutions, Dell EMC. "Ons doel is om de industrie te leiden met de krachtigste en volledig geïntegreerde AI-oplossingen." Wat we vandaag aankondigen, stelt klanten in staat om op elke schaal betere bedrijfsresultaten te zien en positioneert hen voor de steeds belangrijkere rol van AI in de toekomst. "

Opkomende technologieën zoals AI zullen levens veranderen en hoe mensen werken en zaken doen in het komende decennium. Volgens Dell Technologies' onderzoek met 3.800 zakelijke leiders over de hele wereld, uitgevoerd in samenwerking met VansonBourne, zal bijna 80% van de organisaties investeren in geavanceerde AI technologieën binnen de komende vijf jaar.

Lees meer over de nieuwe Dell EMC ready oplossingen op deze link.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!