Witold Kepinski - 13 augustus 2018

CenturyLink en IBM werken samen om netwerkervaringen te verbeteren

CenturyLink en IBM werken samen om netwerkervaringen te verbeteren image

IBM kondigt een uitgebreide samenwerking aan met CenturyLink Cloud Connect Solutions via IBM Cloud Direct Link - een veilig wereldwijde toegangsplatform - dat gebruikerservaringen op zakelijke schaal verder zal verbeteren.

Organisaties hebben volgens IBM behoefte aan beveiligde verbindingen, betrouwbare uptime, flexibele bandbreedte en lage latency voor digitale transformatie. CenturyLink en IBM kunnen samen onze klanten helpen door meerdere connectiviteitsmodellen aan te bieden via CenturyLink Cloud Connect-oplossingen, waaronder Golflengte, Carrier Ethernet en IP VPN. Met een gevirtualiseerde netwerkfunctionaliteit, krachtige en flexibele implementatie-opties, ondersteunt CenturyLink IBM Resiliency Services, IBM Managed Services en, nu, IBM Cloud Direct Link op een wereldwijde schaal.

Het doel van de integratie van CenturyLink met IBM Cloud Direct Link was om een ??netwerkervaring te bieden die de cloudervaring vereenvoudigt en verbetert. Samen bieden CenturyLink Cloud Connect en IBM Cloud Direct Link ondernemingen twee keuzes voor privéconnectiviteit met de IBM Cloud:

Direct Link Connect : Krijg privétoegang tot uw IBM Cloud-infrastructuur via een CenturyLink IP VPN-verbinding voor multi-cloudconnectiviteit in één omgeving.

Directe koppeling Dedicated: maak gebruik van een speciale poort naar IBM Cloud via een door CenturyLink geleverde golflengte voor snelle, consistente en betrouwbare gegevensoverdracht.

Beide opties worden wereldwijd aangeboden en optimaliseren de netwerkarchitectuur voor lage latentie en hoge prestaties. Ze zijn ontworpen om zelfs de meest veeleisende zakelijke workloads te vervullen en vormen een aanvulling op een hybride cloudstrategie, aldus IBM.

Meer informatie over CenturyLink Cloud Connect en het Direct Link Service Provider-programma staat op deze link.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!