PinkRoccade en Boomerweb slaan handen ineen

13-08-2018 | door: Witold Kepinski

PinkRoccade en Boomerweb slaan handen ineen

ECD-leverancier PinkRoccade en e-health specialist Boomerweb slaan de handen ineen. De apps van Boomerweb worden in het ECD mijnCaress geïntegreerd, met een doelmatigere aanpak en veel tijdwinst tot gevolg. mijnCaress zorgt vervolgens voor de juiste afhandeling van de benodigde registraties zo meldt Boomerweb op zijn site.

Boomerweb meldt: Eén integraal ECD voor de ouderen- en gehandicaptenzorg, het is een mooie belofte. Eén systeem waar alles in zit wat je nodig hebt als zorgorganisatie om cliënten de beste zorg te bieden. Maar er is meer. “We zijn continu op zoek naar de juiste partners in de markt om onze oplossing voor zorgprofessionals te optimaliseren,” vertelt Erik Schilperoort, portfoliomanager mijnCaress bij PinkRoccade.

“Het ECD is natuurlijk een integrale oplossing, maar er is zoveel meer toegevoegde waarde en gebruiksgemak te behalen door oplossingen slim te combineren. Met de innovatieve oplossingen van Boomerweb, slim geïntegreerd in het ECD, krijgt een zorgorganisatie écht meer grip op kwaliteit van zorg”, aldus Schilperoort.

Lees meer op deze link.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Software