Poynting brengt WiFi hotspot van We.Stream in Afrika op de markt

13-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Poynting brengt WiFi hotspot van We.Stream in Afrika op de markt

We.Stream en Poynting gaan een partnership overeengekomen, voor de distributie van We.Stream in Afrika. We.Stream zet hiermee haar focus op een internationaal partnerkanaal kracht bij.

Poynting is een wereldwijd actieve leverancier van geïntegreerde antenne-oplossingen. Het bedrijf voegt de mobiele WiFi hotspot van We.Stream toe aan haar portfolio en lanceert deze oplossing officieel tijdens het Travel Visa Showcase event, dat op 15 augustus plaatsvindt in het Zuid-Afrikaanse Johannesburg. Voor We.Stream is Poynting de eerste Afrikaanse reseller. Het bedrijf sloot de afgelopen maanden al diverse partnerships met bedrijven in Europa, Azië en de VS.

Kansen

Jurgen ter Hoeve, CCO van We.Stream: “Voor onze andere business unit werkten we al enige tijd samen met Poynting. Ik ben daarom blij dat we onze samenwerking nu gaan intensiveren en dat Poynting gelooft in de kansen zien die we met We.Stream bieden. In Afrika zijn de uitdagingen rondom de beschikbaarheid en kosten van mobiele data groot, vooral voor reizigers. Dit biedt veel kansen voor ons, omdat wij hen met We.Stream betaalbaar en veilig mobiel internet kunnen bieden. Samen met de aankondiging van dit mooie nieuws, kan ik ook melden dat we nieuwe landen hebben toegevoegd aan de lijst waar wij connectiviteit bieden. We.Stream biedt vanaf nu ook dekking in landen als Congo en Madagaskar.”

Michael Howard, CEO van Poynting: “Roamingkosten kunnen zowel voor in- als uitgaande reizigers in Zuid-Afrika ontzettend hoog zijn. Dat maakt de We.Stream propositie zeer interessant voor onze markt. We lanceren het product officieel tijdens de Travel Visa Showcase 2018 in Johannesburg. Hier komen professionals en managers uit de (zaken)reiswereld bijeen, waardoor het voor ons bij uitstek een platform is om aandacht te vestigen op We.Stream.”

Terug naar nieuws overzicht
Hardware