Redactie - 14 augustus 2018

Synology RackStation RS1219+ biedt schaalbare opslag

Synology heeft RackStation RS1219+ geïntroduceerd, een gloednieuwe Synology 2U 8-bay NAS met schaalbare opslag en ondersteuning voor M.2 SSD voor nog betere prestaties. 

De RS1219+ past in een 2-post of muursteun en is het systeem geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die snel willen uitbreiden zonder fors in een datacenter te investeren. De RS1219+ past dankzij de diepte van 12 inch in een 2-post rack, zodat bedrijven aan een kleine ruimte voldoende hebben en niet in railsets of servers hoeven te investeren.

"We zien een groeiende vraag naar mini datacenters wanneer er weinig ruimte voorhanden is, vooral bij snelgroeiende bedrijven", zegt Katarina Shao, Product Manager bij Synology Inc. "De opslagcapaciteit van de RS1219+ kan tot 144 TB worden uitgebreid door één RX418 uitbreidingseenheid toe te voegen, zodat snelgroeiende bedrijven een oplossing voor gegevensopslag hebben die met het bedrijf mee kan groeien. Het systeem kan worden uitgebreid voor betere prestaties en minder vertraging door het gebruik van M.2 SATA SSD caches met een dubbele M.2 SSD adapterkaart in de PCIe sleuf, zonder de voorste bays in beslag te nemen."

De RS1219+ draait op DiskStation Manager, het geavanceerde en intuïtieve besturingssysteem voor Synology NAS-systemen.

De extra Synology Extended Warranty service (EW202) kan, in bepaalde regio's van de wereld, in combinatie met de RS1219+ worden aangeschaft met maximaal vijf jaar garantie op de hardware.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!