Wouter Hoeffnagel - 14 augustus 2018

Tele2 Zakelijk levert vaste telefoniediensten aan Rijksoverheid

De Rijksoverheid kiest in het kader van haar Europese aanbestedingsprogramma ICT Werkomgeving Rijk (IWR) opnieuw voor Tele2 Zakelijk. Het bedrijf gaat vaste telefoniediensten leveren voor alle deelnemende departementen en organisaties die nauw verbonden zijn aan de Staat der Nederlanden. De raamovereenkomst omvat onder meer de afhandeling van spraakverkeer, servicenummers en routeringen.

Tele2 Zakelijk levert al sinds 2012 vaste telefoniediensten aan de Rijksoverheid en zal dit nu continueren tot minimaal 2021. In het contract is de mogelijkheid opgenomen voor een verlenging tot in 2024. Barry Wissink (foto), managing director zakelijke markt: “We zijn trots dat de Rijksoverheid opnieuw voor onze diensten kiest. Het is mooi dat meer dan 300.000 ambtenaren de komende jaren via het Tele2-netwerk blijven bellen.”

Tele2 Zakelijk verzorgt in Nederland telefonieoplossingen voor meer dan honderd overheidsinstellingen. Onder andere het Ministerie van Algemene Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat zijn klant bij het bedrijf.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!