Witold Kepinski - 15 augustus 2018

Cohesity geschikt voor AWS Storage Backup, Archive en Disaster Recovery

Cohesity geschikt voor AWS Storage Backup, Archive en Disaster Recovery image

Cohesity, een speler in hyperconverged secundaire opslag en dataprotectie, is nu ook geschikt voor Storage Backup en Recovery, Archive en Disaster Recovery in Amazon Web Services (AWS) cloud omgevingen.

Cohesity is blij dat het nu de Amazon Competency-status voor Amazon Storage Services (AWS) voor zijn cloudopslagoplossingen heeft bereikt. Deze erkenning bevestigt dat Cohesity niet alleen voldoet aan strenge technische vaardigheidseisen die door AWS zijn geïdentificeerd, maar ook geïntegreerde opslagoplossingen levert met opmerkelijk succes van klanten, aldus Cohesity.

Data

Cohesity DataPlatform ondersteunt AWS, waarmee bedrijven profiteren van de flexibiliteit, schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van AWS, terwijl ze profiteren van een hyperconvergede oplossing die secundaire apps en gegevens consolideert, waaronder back-up, archivering op lange termijn, test / dev en disaster recovery. Hierdoor kunnen organisaties een groot aantal gegevenssilo's elimineren die zeer inefficiënt en duur zijn in beheer en in plaats daarvan alles samenbrengen in een enkele interface die eenvoudig in gebruik is, zeer efficiënt is en nieuwe kansen kan ontgrendelen om waardevolle inzichten uit ongebruikte gegevens te halen, aldus Cohesity.

Cloud

"Ondernemingen vereisen een eenvoudigere manier om controle te krijgen over hun secundaire apps en gegevens en de voordelen van zowel publieke cloud- als on-premises infrastructuur te realiseren," zei Vivek Agarwal, hoofd van de bedrijfs- en bedrijfsontwikkeling, Cohesity. "We zijn er trots op door AWS te worden erkend voor het leveren van oplossingen die klanten helpen hun datacenter naadloos uit te breiden naar de cloud om effectief en efficiënt een groot aantal gebruikscasussen aan te pakken."

AWS maakt schaalbare, flexibele en kosteneffectieve oplossingen mogelijk van startups tot wereldwijde ondernemingen aldus Cohesity. Om de naadloze integratie en implementatie van deze oplossingen te ondersteunen, heeft AWS het AWS Competency Program opgezet om klanten te helpen bij het identificeren van Consulting en Technology Partners in het AWS Partner Network (APN) die diepgaande domeinexperience hebben aangetoond in gespecialiseerde oplossingsgebieden. AWS heeft een strenge technische beoordeling van de geïntegreerde cloudoplossingen van Cohesity uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het aanbod effectief kan worden geïmplementeerd en geïmplementeerd op AWS aldus Cohesity.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!