Witold Kepinski - 16 augustus 2018

Qumulo File Fabric (QF2) op Dell EMC PowerEdge servers is beschikbaar

Qumulo File Fabric (QF2) op Dell EMC PowerEdge servers is beschikbaar image

Qumulo, speler in bestandsopslag voor cloud omgevingen, kondigt de beschikbaarheid aan van Qumulo File Fabric (QF2) op Dell EMC PowerEdge-servers, waardoor bedrijven meer flexibiliteit hebben voor het opslaan en het beheren van miljarden bestanden.

Qumulo breidt zijn oplossingen uit met verschillende partners en platforms, waardoor bedrijven wendbaarder kunnen worden door ze te bevrijden van apparaatvergrendeling. Qumulo ondersteunt de vrijheid van de klant om de hardware te kiezen waarin ze hun bestandsopslag draaien, terwijl ze zich schalen in on-premises en cloud-omgevingen zo beweert het bedrijf.

"De bouwers van datacenters weten al lang dat er voordelen en nadelen zijn die gepaard gaan met standaardisatie op een enkel hardwareplatform. Aan de ene kant is het veel gemakkelijker om slechts één type hardware te beheren. Aan de andere kant kan deze standaardisatie betekenen dat je vast komt te zitten in oudere opslagtechnologieën, "zei Peter Godman, mede-oprichter en CTO van Qumulo. "De ondersteuning van Qumulo voor Dell biedt nieuwe keuzemogelijkheden in scale-out NAS voor diegenen die een hardware-omgeving met een lage complexiteit willen."

QF2 op Dell EMC-servers biedt flexibiliteit voor zakelijke klanten die op wereldschaal universele bestandsopslag of voor privécloudworkloads willen. Gebouwd voor de hoogste niveaus van prestaties, capaciteit en efficiëntie, QF2 in combinatie met de Dell EMC PowerEdge R740xd biedt een toekomstbestendige oplossing voor het opslaan en beheren van honderden petabytes en tientallen miljarden bestanden, waardoor de meest schaalbare, meest efficiënte bestandsopslag in de wereld.

"Dit is nog een mijlpaal voor Qumulo en de hele opslagindustrie, wat bewijst dat het tijdperk van keuze hier is. In de nieuwe wereld van hybride clouds is software het pad naar keuzevrijheid voor de klant, met Qumulo's opslagsoftware die het voortouw neemt", aldus Godman.

Klanten kunnen nu kiezen uit Qumulo's eigen lijnopslagservers of uit twee van de grootste serverleveranciers ter wereld. Welke hardware de gebruiker ook kiest voor omgevingen op locatie, ze kunnen ook worden geschaald naar de openbare cloud met behulp van de Qumulo-service in AWS. Klanten profiteren ook van de niet-aflatende toewijding van Qumulo om door middel van routinematige updates continue verbeteringen op het gebied van innovatie, prestaties en functionaliteit te leveren.

QF2 is een universele opslagsysteem voor bestanden. Het werd van de grond af ontworpen om te voldoen aan alle hedendaagse schaalvereisten. QF2 is het bestandssysteem met de hoogste prestaties in het datacenter en de openbare cloud en kan worden geschaald naar miljarden bestanden. Met QF2 hebben klanten de vrijheid om hun op bestanden gebaseerde gegevens op te slaan, te beheren en te benaderen in elke bedrijfsomgeving, op petabyte en op wereldwijde schaal, aldus Godman.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!