Witold Kepinski - 16 augustus 2018

Citrix Unified Digital Workspace is geschikt voor nieuwe Samsung devices

Citrix Unified Digital Workspace is nu ook geschikt voor nieuwe Samsung devices. Citrix breidt daarbij ondersteuning uit voor nieuwe Samsung DeX-ingeschakelde smartphones en tablets die onlangs werden onthuld op hun Online (Galaxy Tab S4) en Live (Galaxy Note9) -evenementen, waaronder ondersteuning voor de nieuwe DeX API's die worden gebruikt om de apparaten, applicaties en gebruikersbeleid te beheren.

De integratie met Samsung handhaaft de toewijding van het bedrijf om dag-één ondersteuning te bieden voor elk apparaat en platform. Met de Citrix Workspace-app hebben Samsung-apparaatgebruikers veilige toegang tot virtuele apps en desktops, mobiele en SaaS-apps en -gegevens, terwijl ze naadloos kunnen schakelen tussen mobiele apparaten en laptops of werkstations om taken te voltooien. Citrix Unified Endpoint Management biedt alle elementen van computerbeheer voor eindgebruikers in een oplossing met één platform waarmee IT-beheerders hun zakelijke applicaties, desktops en gegevens veilig kunnen beheren vanuit een veilige digitale perimeter, aldus Citrix.

Apps

Citrix heeft zijn portfolio uitgebreid met het leveren van virtuele apps, desktops en mobiele apps om veilige toegang te bieden tot SaaS-apps en -inhoud via de Citrix Workspace-app, waardoor een uniforme digitale werkomgeving voor organisaties wordt gecreëerd. De Citrix Workspace-app sluit aan bij Secure Mail en de oplossingen voor samenwerking en geïntegreerde endpointbeheer van het bedrijf die worden geïntegreerd met Samsung DeX-compatibele telefoons en tablets.

Salesforce en Workday

Citrix Workspace geeft gebruikers veilige SSO-toegang (Single Sign-On) tot alle applicaties, inclusief veelgebruikte apps zoals Salesforce en Workday, en biedt nieuwe functies, waaronder het voorkomen van gegevensverlies en virtuele en SaaS-app-watermerken voor verbeterde beveiliging. Ingebed met netwerk- en bestandsuitwisselingsmogelijkheden van het bedrijf, zegt Citrix de gecombineerde ervaring te verbeteren, zowel op kantoor als mobiel, door bijvoorbeeld automatisering en integratie van apps van derden mogelijk te maken, zodat gebruikers conversaties van e-mail naar Slack kunnen verplaatsen met dezelfde naadloze aanmeldingservaring - allemaal gericht op het verbeteren van de productiviteit van mobiele medewerkers.

Retail

Als een voorbeeld van de kracht van Citrix Workspace met Samsung DeX, zal de integratie met Samsung DeX-compatibele apparaten een nieuwe, mobiel-eerste winkelervaring kunnen bieden. Voor werknemers in winkellocaties of in filialen kan Citrix Workspace toegang bieden tot virtuele apps, desktops en mobiele apps om veilige toegang te bieden tot SaaS-apps en inhoud op Samsung DeX-compatibele apparaten om meerdere apps en desktops effectief te kunnen gebruiken tijdens verkoopgesprekken, en waardoor werknemers heen en weer kunnen zwerven tussen mobiele apparaten en desktops om klantentransacties te voltooien. Citrix Workspace-app helpt bij het bieden van een nieuwe branchebureau-oplossing voor winkels met Samsung DeX-compatibele telefoons en tablets, aldus Citrix.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!