Witold Kepinski - 16 augustus 2018

ScanSource koopt cloud en UcaaS specialist Intelisys Global

ScanSource, leverancier van technologische producten en oplossingen, heeft de uitbreiding van zijn capaciteiten in de cloud- en UCaaS-ruimte aangekondigd met de overname van Intelisys Global, een Europees distributeur van telecommunicatiediensten voor telecommunicatie , connectiviteit en cloudservices.

Intelisys Global werd gelanceerd in juli 2016 in het Verenigd Koninkrijk en biedt verkooppartners een portfolio van cloud- en connectiviteitsdiensten om te verkopen in een voorspelbaar maandelijks recurrent opbrengstenmodel.

In augustus 2016 verbreedde ScanSource zijn mogelijkheden door de telecom- en clouddienstenmarkt in de Verenigde Staten te betreden met de succesvolle acquisitie van Intelisys, dedistributeur van technologieservices in de branche. Terwijl resellers hun cloud en UCaaS-praktijk in Europa beginnen of uitbreiden, kan ScanSource toegang bieden tot telecom-, connectiviteits- en cloudserviceleveranciers, naast de tools, processen en systemen die hen in staat stellen te verkopen via het "as-a-service" -model, aldus svaSource.

Ter ondersteuning van zijn partners die hun cloud- en UCaaS-praktijk willen uitbreiden, heeft ScanSource Paul Emery benoemd tot Vice President van Cloud Solutions and Services. In deze nieuwe functie zal Emery verantwoordelijk zijn voor het beheer van de systemen, processen en programma's voor de cloud- en UCaaS-activiteiten. Emery is al meer dan 12 jaar werkzaam bij ScanSource en leidde recentelijk de groei en de richting van de Communications-activiteiten van het bedrijf in het Verenigd Koninkrijk. "We zijn zeer verheugd met de overname van Intelisys Global, omdat dit meteen kansen biedt voor onze partners die klaar zijn om hun cloud- en servicesbedrijf te laten groeien," zei Paul Emery. “Het is onze bedoeling om niet alleen onze wederverkopers te helpen hun traditionele op premies gebaseerde bedrijf te laten groeien, maar ook om de tools, leveranciers en ondersteuning te bieden die ze nodig hebben om hun cloud- en terugkerende inkomstenactiviteiten op te bouwen. "

Stephen Hackett sluit zich aan bij ScanSource als Director of Cloud Solutions Development, waar hij een belangrijke rol speelt bij de implementatie van deze nieuwe processen, programma's en hulpmiddelen, terwijl hij ook toezicht houdt op relaties met cloudleveranciers. Hackett is een Europese kanaalveteraan die de lancering van de Intelisys Global-activiteiten in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid.

Door: Witold kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!