Witold Kepinski - 16 augustus 2018

Dell EMC introduceert 100GbE 64-port fabric switch

Dell EMC introduceert 100GbE 64-port fabric switch image

Dell EMC, speler op het gebied van Open Networking, introduceert de nieuwste Z-serie 100GbE fabric switch de Z9264F-ON, die de capaciteit verdubbelt en een complete set van open oplossingen biedt voor moderne bedrijfs- en serviceprovider-datacenters.

Het nieuwe platform, mogelijk gemaakt door Broadcom's 6,4 Terabit / seconde Ethernet-switching-silicium, StrataXGS Tomahawk II, is speciaal ontwikkeld voor krachtige datacenter fabric-toepassingen, en biedt snelle netwerkconnectiviteit tussen datacenter-racks. Met 64 poorten van 100 GbE in een compacte 2RU-vormfactor, is de nieuwe Z9264F-ON ideaal voor klanten die met grote en dure legacychassisomschakelsystemen willen stoppen, terwijl ze ook overgangen van 40 GbE naar 100 GbE versnellen, aldus Dell EMC.

"Onze zakelijke en serviceproviders hebben ondubbelzinnig gefocust op innovatieve en Open Networking-oplossingen voor hun datacenterinfrastructuur", zegt Tom Burns , Senior Vice President en General Manager, Dell EMC Networking and Solutions. "De nieuwe Z9264F-ON voldoet aan die wens, biedt onze klanten het meest capabele 100GbE-switchingplatform in de branche en biedt onze klanten maximale controle over hun netwerkuitgaven en hun infrastructuur."

Beschikbaarheid

De Dell EMC Z9264F-ON zal te zien zijn op VMworld-Americas ( 26-30 augustus , Las Vegas, NV ) en zal wereldwijd worden verzonden op 31 augustus 2018.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!