ESET lanceert nieuw Enterprise Security Solutions portfolio

16-08-2018 | door: Witold Kepinski

ESET lanceert nieuw Enterprise Security Solutions portfolio

ESET, aanbieder op het gebied van cybersecurity, gevestigd in de Europese Unie, lanceert het nieuwe enterprise portfolio. De nieuwe reeks uitgebreide securityoplossingen en -diensten zijn ontworpen om enterprises geavanceerde oplossingen te bieden die zijn toegesneden op het proactief detecteren van dreigingen en het effectief beschermen van hun apparaten en endpoints.

Binnen het nieuwe allesomvattende portfolio introduceert ESET meerdere nieuwe security- en Endpoint Protection oplossingen. De nieuwe ESET Enterprise Inspector is een Endpoint Detection and Response (EDR) tool, welke real-time data verstrekt vanuit het bekroonde Endpoint Security-platform van ESET. Deze oplossing is volledig aanpasbaar, waardoor klanten de oplossing kunnen afstemmen op hun behoeften. Het biedt meer inzicht voor volledige preventie, detectie en respons tegen alle soorten en intensiteit van cyberdreigingen.

Threat Hunting

Om de maximale potentie van ESET's EDR-tool te benutten, bevat het nieuwe portfolio gerichte securitydiensten zoals ESET Threat Hunting, een on-demand forensic investigation team die gedetailleerde informatie over specifieke meldingen of incidenten onderzoekt, en ESET Threat Monitoring, die continu alle Enterprise Inspector-data controleert op alle soorten meldingen en dreigingen, aldus ESET.

Cloud

Om de meest complete oplossing op de markt te brengen, wordt de EDR-tool van ESET aangevuld door ESET Dynamic Threat Defense, een off-premise cloud sandbox die een snelle analyse van zero-day en ransomware-dreigingen maakt voor zij het netwerk bereiken zo meldt ESET.

Beheer

ESET introduceert tot slot het ESET Security Management Center, de opvolger van de ESET Remote Administrator. Deze verbeterde console biedt volledige netwerkzichtbaarheid, volledig security beheer en rapportage vanaf één centraal managementplatform. Daarnaast worden belangrijke elementen die complexiteit minimaliseren toegevoegd aan de gehele omgeving.

De securityoplossingen zijn volgens ESET gemaakt om de behoeften van IT-beslissers tegemoet te komen en biedt een compleet portfolio die onafhankelijk of samen met bestaande ESET oplossingen kan worden gebruikt - ook in combinatie met meerdere bundeloplossingen - om aan de specifieke eisen van individuele klanten te voldoen.

Netwerk

"Wij begrijpen dat er vanuit internationale enterprises een behoefte is aan securityoplossingen die specifiek voor hun organisatie gemaakt zijn. Wij hebben samengewerkt met een aantal van hen om ons compleet nieuwe portfolio van securityoplossingen te creëren." zegt Juraj Malcho, Chief Technology Officer bij ESET. "Wij geloven dat iedere enterprise in staat moet zijn om hun eigen securityoplossingen gemakkelijk te beheren en aan te passen. We zijn trots dat onze nieuwe line-up de complexiteit vermindert en naadloos in hun netwerk kan worden geïntegreerd."

Terug naar nieuws overzicht