Witold Kepinski - 21 augustus 2018

Making-Channel Sales-Work boek is beschikbaar

Het boek “Making-Channel Sales-Work” auteurs Marcus Cauchi en David Davies van Sandler Training is beschikbaar.

Het boek is bij https://www.sandler.com/resources/sandler-books en op www.amazon.com te koop. Geïnteresseerde lezers kunnen het boek ook rechtstreeks bestellen bij de auteur Marcus Cauchi: Marcus.Cauchi@sandler.com. Het boek kost dan 20 Britse Pond.

De baan van een Channel Sales Manager is een van de zwaarste in een organisatie. Een effectieve Channel Sales Manager moet beschikken over superieure project management vaardigheden, moet beïnvloeden zonder formele organisatorische kracht, en effectief opereren op elk niveau binnen een organisatie.

In het maken van kanaal verkoop biedt het boek tien instrumenten voor het maken van een wereld-klasse Third-Party verkoopprogramma. Sales trainers Marcus Cauchi en David Davies bieden principes en tools waarmee channel sales managers een kanaal business kunnen bouwen en deze te koesteren door winnende relaties met VARs, systeemintegratoren, distributeurs en franchisenemers.

De sleutel is in het besef dat Channel Sales een partnerschap is dat wederzijds vertrouwen en begrip vereist om te slagen. "een partner-centric benadering respecteert uw partners als gelijken en begrijpt dat zij uw uitgebreide verkoopkracht zijn," zeggen de auteurs. Channel managers moeten hun partners in elke fase van het verkoopproces helpen en passende tools en expertise bieden om de verkopers van hun partners te helpen de resultaten te maximaliseren en risico's te minimaliseren.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!