Kaspersky Lab oplossingen beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

Kaspersky Lab oplossingen beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

20-08-2018 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Kaspersky Lab oplossingen beschikbaar via Ingram Micro Cloud Marketplace

De Kaspersky Lab security-oplossingen zijn vanaf heden verkrijgbaar via de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland. Kaspersky Lab breidt de distributieovereenkomst met Ingram Micro flink uit met Managed Services Provider (MSP)-oplossingen en naar alle landen binnen de Europese Unie en de Europese Vrijhandelsassociatie (EFTA). Dankzij de nieuwe zogeheten MSP Distribution Agreement levert Ingram Micro nu Kaspersky Lab cyberbeveiligingsoplossingen via de Ingram Micro Cloud Marketplace.

Resellers kunnen het Kaspersky Lab productportfolio leren kennen en afnemen via de Ingram Micro Cloud Marketplace, waar onder andere bundels van software van Kaspersky Lab en andere leveranciers worden aangeboden. Zo kunnen klanten dankzij deze samenwerking profiteren van de Office 365-expertise van Ingram Micro en de nieuwe securitysoftware van Kaspersky Lab, die specifiek is afgestemd op de bescherming van Microsoft Office 365-gebruikers.

Portfolio uitbreiden

Renee Bergeron, Senior Vice President van Ingram Micro Cloud, wijst erop dat resellers van Ingram Micro door het toevoegen van Kaspersky Lab cloud-oplossingen toegang krijgen tot meer beveiligingsproducten. Bergeron: “Zo kunnen onze klanten hun portfolio eenvoudig uitbreiden met meer cloud-oplossingen volgens ons cross-selling-principe. We zijn trots dat we in deze tijd van toenemende cybercriminaliteit een waardevolle speler uit de cybersecuritybranche kunnen toevoegen aan ons aanbod.”

"Ons MSP-programma sluit perfect aan bij Ingram Micro’s Cloud Marketplace”, vertelt Ilijana Vavan, Managing Director Europe van Kaspersky Lab. “Uiteraard zijn we erg blij met de uitbreiding van onze samenwerking naar heel Europa. Vanaf nu hebben nog meer mensen toegang tot de meest geteste en bekroonde beveiligingssoftware. Ingram Micro is één van de beste distributeurs op het vlak van cloud-oplossingen en end- to-end desktop- en serversoftware.”
Met het MSP-programma van Kaspersky Lab kunnen partners hun aanbod van managed services eenvoudig uitbreiden met geavanceerde security-oplossingen. De partner wordt ontzorgd op het vlak van administratieve lasten en licentieverlenging wordt een stuk makkelijker.

Terug naar nieuws overzicht
Security