Witold Kepinski - 21 augustus 2018

Marc Pauly bouwt channel voor Secureme2

Marc Pauly, oud-directeur Acer Benelux, versterkt sinds kort het team van Secureme2, leverancier van een security appliance en service die lekken van data voorkomt. Hiermee kunnen organisaties eenvoudiger aan de Europese privacy- en datarichtlijn (GDPR) voldoen. Pauly ontwikkelt de channelstrategie en het channelprogramma bij Secureme2 vanuit het hoofdkantoor in Rijen.

Secureme2 biedt de Scan Analyse Manage (SAM) dienst die binnen een bedrijfsnetwerk wordt geïnstalleerd. Secureme2 SAM scant dan alle uitgaande metadata op cybergevaren, zoals cryptoware.

SAM

SecureMe2 lanceerde eerder dit jaar het SAM Cyber Alarm, een oplossing om real-time inbraken op het bedrijfsnetwerk te ontdekken, zodat direct adequate maatregelen getroffen kunnen worden. Dankzij vergaande automatisering kan SecureMe2 deze mogelijkheid nu binnen bereik van elk bedrijf brengen. Het SAM (Scan, Analyse, Manage) Cyber Alarm bewaakt het netwerkverkeer continu en slaat direct alarm bij een digitale inbraak. Wie het cyberalarm installeert heeft een aantoonbare beveiligingsmaatregel genomen in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). AVG is de Nederlandse benaming voor de nieuwe Europese privacy wetgeving: General Data Protection Regulation (GDPR)

Hiscox

Onlangs zijn verzekeraar Hiscox en SecureMe2 een exclusieve samenwerking aangegaan die gericht is op MKB-bedrijven die een Hiscox Cyber Verzekering (CyberClear) hebben. De samenwerking maakt het voor klanten mogelijk hun cybersecurityrisico’s en daarmee de kans op schade sterk te verminderen. Bij deze samenwerking worden ook SecureMe2 partners betrokken.

Marc Pauly is een bekend persoon in de Nederlandse IT Business die zijn sporen in deze markt ruimt verdiend heeft: zo heeft hij als Country Manager Acer Benelux lange tijd bijgedragen aan de groei van Acer in deze regio.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!