Witold Kepinski - 22 augustus 2018

Exclusive Group breidt BigTec portfolio uit met Elastifile

Exclusive Group breidt BigTec portfolio uit met Elastifile image

IT-distributeur Exclusive Group heeft nu de Elastifile technologie in haar wereldwijde BigTec cloud transformatie portfolio. Elastifile's schaalbare cloudopslagoplossing voor bedrijven biedt hybride IT-flexibiliteit, waardoor klanten verder gaan dan de beperkingen van statische, gepatenteerde opslagsilo's om dynamische cloudworkflows mogelijk te maken met minimale inzet en beheeroverhead, aldus de distributeur.

"Cloudinfrastructuurtransformatie is, naast cyberbeveiliging, misschien wel de grootste commerciële kans voor channel partners om klanten naar een positieve digitale toekomst te leiden. Daarom sluit de innovatie van Elastifile zo goed aan bij onze wereldwijde BigTec-visie," zegt Martin Bichler, Group Vendor Manager bij BigTec. "De wereldwijde verschuiving van bedrijfs-IT naar 'alles-als-een-service' versnelt de veroudering van traditionele gegevensinfrastructuur, zodat eindgebruikers willen dat hun overgang naar nieuwe technologie wrijvingsloos is met duidelijke ROI. Elastifile past in onze brede reeks aantrekkelijke aanbiedingen van BigTec-oplossingen voor hybride cloud voor bedrijven die tegemoetkomen aan de grote vraag in het gehele kanaalecosysteem. "

Het nieuwe wereldwijde distributiecontract verlengt het marktbereik van Elastifile aanzienlijk en volgt de eerste BigTec EMEA-overeenkomst van de leverancier die vorig jaar werd gesloten. Het partnerschap zal de internationale aanwerving van partners versnellen en de marktvraag versnellen door een gerichte go-to-market-strategie en een uitgebreid pakket technische ondersteuning en diensten, waaronder een 'appliancized', hyperconverged scale-out oplossing, zo beweert Bichler.

"Met de evolutie van Exclusive Group als dé internationale specialist VAD voor cyber- en cloud-transformatie, hebben we het gevoel dat we de ideale partner hebben gevonden om onze doelstellingen voor kanaalgroei te ondersteunen met serviceproviders en VAR's over de hele wereld. Het merk BigTec, ondersteund door het wereldwijde marktbereik van Exclusive en de ongeëvenaarde specialistische cloudcompetentie, voegt aanzienlijke waarde toe en geeft ons een groot marktvoordeel ", aldus Bamiyan Gobets, VP International Sales bij Elastifile. "Er is een enorme kans voor onze resellers overal waar klanten de piekvraag willen maximaliseren, workloads willen migreren of echte hybride workflows willen creëren die zich uitstrekken over architecturen - of het nu gaat om het ondersteunen van containers, VM's, on-premises infrastructuur of public cloud."

De technologie van Elastifile heeft wereldwijd de aandacht getrokken en heeft de status '2017 2017 Cool Vendor' gekregen van Gartner. De crosswave datastructuur maakt modernisering van de infrastructuur en echt dynamische cloud-geïntegreerde workflows mogelijk via een softwaregedefinieerd cloudbestandssysteem met geïntegreerd gegevensbeheer en datamobiliteitsfuncties.

BigTec is partners aan het uitrusten om de oplossing van Elastifile voor hun klanten te positioneren, met volledige technische ondersteuning en flexibele financieringsmogelijkheden waar nodig zo meldt de distributeur.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!