Witold Kepinski - 23 augustus 2018

NAKIVO Backup & Replication v8 is beschikbaar

NAKIVO Backup & Replication v8 is beschikbaar image

NAKIVO, aanbieder van een softwareproduct voor virtualisatie en cloudback-up, heeft de algemene beschikbaarheid van NAKIVO Backup & Replication v8 aangekondigd. De nieuwe versie introduceert de Site Recovery-functie, waarmee klanten bedrijfscontinuïteit en 24/7 beschikbaarheid van IT-services kunnen realiseren.

NAKIVO Backup & Replication v8 biedt:

Geavanceerde workflow voor siteterugwinning : NAKIVO Backup & Replication v8 laat gebruikers op maat gemaakte herstelworkflows maken om het volledige herstelproces van de site te automatiseren en te vereenvoudigen. Een Site Recovery-taak kan bijvoorbeeld elke combinatie van de volgende stappen bevatten: sluit VM's op de achtergrond af, voer een laatste VM-replicatie uit, verander replica VM IP's, sluit replica-VM's aan op toepasselijke netwerken, stel de replica VM-opstartvolgorde in, controleer succesvol herstel , stuur e-mailmeldingen, etc.

Non-Disruptive Site Recovery Testing: de Site Recovery-functie stelt klanten in staat om Recovery Time Objectives (RTO's) voor herstelworkflows te definiëren en geplande niet-storende testen voor het herstel van sites uit te voeren. De tests kunnen controleren of siteterugwinning met succes kan worden uitgevoerd en of het herstelproces binnen het beoogde tijdsbestek kan worden voltooid.

Siteweergave één klik: met NAKIVO Backup & Replication kunnen klanten geplande failover-, nood-failover-, failback- en datacentermigratie met één klik uitvoeren. Klanten kunnen één herstelproces voor een hele organisatie maken of meerdere workflows creëren voor afzonderlijke afdelingen, filialen, enz.

All-in-One beschikbaarheidsoplossing: siteherstel is een integraal onderdeel van NAKIVO Backup & Replication en vereist geen afzonderlijke licenties. Met NAKIVO Backup & Replication v8 kunnen klanten één oplossing gebruiken voor gegevensback-up, deduplicatie, granulair herstel, replicatie en siteherstel. Alle aspecten van gegevensbescherming en -herstel kunnen worden beheerd vanuit één glasplaat en worden gedekt door een enkele licentie.

Ongekende prijzen: tot nu toe waren de kosten van een robuuste siteherstelfunctionaliteit onbetaalbaar voor de meeste kleine en middelgrote ondernemingen en zelfs voor ondernemingen, met sommige oplossingen die meer dan $ 10.000 kosten voor slechts 25 VM's. Met de release van v8 kan NAKIVO Backup & Replication de kosten van gegevensbescherming en siteherstel drastisch verlagen. De functie voor het herstellen van sites is opgenomen in de Enterprise-editie van NAKIVO Backup & Replication v8, die begint bij $ 299 per socket en geen functie- of capaciteitsbeperkingen kent.

"We zijn er trots op dat het herstel van sites echt toegankelijk is voor zowel het MKB als het bedrijfsleven", zegt Bruce Talley, CEO van NAKIVO Inc. "NAKIVO Backup & Replication v8 met Site Recovery kan onze klanten helpen bedrijfscontinuïteit te realiseren en kosten te besparen als het noodlot toeslaat .”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!