SUSE OpenStack Cloud ondersteunt TCS Enterprise Cloud Platform

24-08-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

SUSE OpenStack Cloud ondersteunt TCS Enterprise Cloud Platform

SUSE heeft aangekondigd dat Tata Consultancy Services (TCS), een wereldwijde organisatie voor IT-services, consulting en bedrijfsoplossingen, SUSE OpenStack Cloud heeft geselecteerd als de standaardbasis van de TCS Enterprise Cloud Platform.

De TCS- en SUSE-teams hebben nauw samengewerkt om een robuust en flexibel Enterprise Cloud Platform te ontwikkelen. Dit is bereikt door technologieën als Cisco ACI voor softwaregedefinieerd netwerken, KVM en VMware als hypervisors te integreren, en EMC als storage back-end met SUSE OpenStack Cloud. TCS en SUSE hebben deze krachtige en herhaalbare architectuur gezamenlijk ontwikkeld, zodat deze snel kan worden ingezet om aan de vraag van de klant te voldoen.

Cloud

De enterprise-ready SUSE OpenStack Cloud ondersteunt een breed scala aan hypervisors en biedt TCS-klanten flexibiliteit en keuze in combinatie met hoge beschikbaarheid. TCS biedt het TCS Enterprise Cloud Platform als onderdeel van zijn strategische routekaart om klanten te helpen hun IT-infrastructuur te transformeren. Het is een platform waarmee organisaties bedrijfsapplicaties snel en eenvoudig kunnen ontwikkelen en starten, aldus de twee partners.

Workloads

"Als bedrijven te verplaatsen naar adopteren hybride cloud, TCS Enterprise Cloud Platform ondersteund door SUSE OpenStack Cloud biedt een eenvoudige, snelle en veilige manier om te draaien van zakelijke applicaties in de cloud en migreren workloads tussen cloud-omgevingen naadloos," zegt Rajesh Srinivasan , global hoofd, Cloud Sales en Solutions, TCS Enterprise Cloud Infrastructure Business Unit. "Onze samenwerking met SUSE biedt betrouwbaarheid, interoperabiliteit en flexibiliteit voor onze gezamenlijke klanten."

Open Source

Ronald de Jong, SUSE president van Sales, zegt: "SUSE bedient klanten over de hele wereld die op zoek zijn naar groei en concurrentievoordeel door hun IT-infrastructuur te transformeren. Onze samenwerking met TCS zal dat bereik uitbreiden en de open source-innovatie in SUSE OpenStack Cloud brengen voor een veel breder aantal klanten De behoeften van huidige en toekomstige klanten drijven onze strategische partnerschappen met bedrijven zoals TCS en bepalen de richting van onze innovatie."

Infrastructuur

Met SUSE OpenStack Cloud krijgen klanten volgens De Jong een flexibele, aanpasbare en schaalbare cloud, waardoor de implementatie van door software gedefinieerde infrastructuur wordt versneld. Het biedt betere interoperabiliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit voor de toekomstbestendige IT die zakelijke klanten nodig hebben om te concurreren in de huidige concurrerende markt. Naast SUSE OpenStack Cloud als onderdeel van het TCS Enterprise Cloud Platform, omvat de toekomstige roadmap van TCS SUSE-producten zoals SUSE Cloud Application Platform, inclusief de gecontaineriseerde distributie van SUSE Cloud Foundry.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht
Cloud