Redactie - 25 augustus 2018

Arcserve lanceert nieuw channel programma

Arcserve, speler op het gebied van gegevensback-up en beschikbaarheid, heeft zijn nieuwe kanaalprogramma Arcserve Accelerate aangekondigd om lucratieve groeimogelijkheden voor managed services providers (MSP's), value added resellers (VAR's), grootschalige account resellers (LARS) en original equipment manufacturers (OEM's) in Noord-Amerika. Specifiek ontworpen om de winstgevendheid van partners sneller te laten verlopen, hebben vroege deelnemers aan het programma een stijging van 300 procent waargenomen in de gemiddelde bestelwaarde door dealregistraties maand-op-maand.

Arcserve's nieuwe partnerprogramma illustreert de investering van het bedrijf in het kanaal; gebouwd door partners, voor partners om een ??snelle bedrijfsgroei mogelijk te maken. Belangrijke kenmerken van het nieuwe programma zijn: toonaangevende marges, opnieuw ontwikkelde e-learningcursussen, partnercertificering, individuele en zakelijke SPIF's, mogelijkheden voor adviesraden, marketingontwikkelingsfondsen en toegang tot cloud-native producten met geavanceerde ondersteuning voor privé- en openbare clouds, waaronder Amazon AWS en Microsoft Azure.

Adam Olson, vice-president van Worldwide Sales bij Arcserve, voegt hieraan toe: "Hoewel andere leveranciers in de gegevensbeschermingsruimte hun toon hebben veranderd in partnerbetrokkenheid, hebben we onze investeringen verdubbeld om te zorgen voor winstgevendheid op de lange termijn voor het geheel van onze partner ecosysteem. Onze partners zijn een cruciaal element voor ons bedrijf, dus wilden we het nieuwe programma naast hen ontwerpen om ervoor te zorgen dat het zeer lonend en gemakkelijk voor hen is om deals te sluiten."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!