IFA Berlijn is volgeboekt

IFA Berlijn is volgeboekt

24-08-2018 | door: Witold Kepinski

IFA Berlijn is volgeboekt

De IFA beurs in Berlijn is volgeboekt wat aantal standhouders betreft. Alle beschikbare plekken zijn nu verhuurd. Vanaf vrijdag 31 augustus tot en met 5 september zullen grote en kleine exposanten tal van nieuwigheden en technische innovaties laten zien.

Trending topics op de IFA zijn nieuwe TV-technologieën zoals UHD en OLED, streaming media, AI, autonome auto's en spraakbesturing/voice control van apparatuur.

De redacties van Dutch Connect en Dutch IT-channel zullen aanwezig zijn om verslag te doen van de laatste innovaties, trends en productaankondigingen van de grote hardwarefabrikanten.

Nederlandse netwerk borrel op IFA

Als hoogtepunt voor de Nederlandse bezoekers staat op maandag 3 september de traditionele Holland Stube op het programma dat Dutch Connect in nauwe samenwerking met Tech Data Connectivity organiseert. 

Namens Tech Data heet Mario van Lemmen iedereen van harte welkom op het terras van de IFA Oktober Tent die Under die TV-Turm staat. Vanuit Dutch Connect en Dutch IT-channel zullen HP van Tilburg en Witold Kepinski aanwezig zijn om de gasten te verwelkomen. Er worden weer zo’n 150 mensen verwacht. 

Inschrijven voor deze borrel kan hier.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware