Witold Kepinski - 27 augustus 2018

Cognizant koopt Salesforce-specialist SaaSfocus

Cognizant koopt Salesforce-specialist SaaSfocus image

Cognizant neemt het particuliere adviesbureau SaaSfocus over. Het bureau is een van de grootste onafhankelijke Salesforce Platinum-partners in de APAC-regio.

SaaSfocus is een particulier adviesbureau uit India dat gespecialiseerd is in digitale transformatie en gebruik maakt van het Salesforce Platform. De transactie zal naar verwachting in het viede kwartaal van 2018 worden afgerond, onder voorbehoud van bepaalde sluitingsvoorwaarden. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

SaaSfocus is een van de grootste onafhankelijke Salesforce Platinum-consultingpartners in de regio Azië-Stille Oceaan (APAC) met vestigingen in Australië en India . De overname zal Cognizant's end-to-end digitale transformatieservices en Salesforce cloud-mogelijkheden uitbreiden in deze groeiende markten, aldus het bedrijf.

Cognizant is een wereldwijde strategische partner van Salesforce en heeft een van de grootste groep Salesforce gecertificeerde consultants ter wereld. Meer dan 350 SaaSfocus-consultants, met diepgaande domeinexpertise in de financiële dienstverlening, verzekerings-, productie- en auto-industrie, zullen deel gaan uitmaken van de Salesforce-praktijk van Cognizant. Cognizant biedt een breed scala aan Salesforce-oplossingen voor het plannen en leveren van complexe, multinationale projecten met meerdere systemen, data-integratie en bijbehorende verandermanagementprocessen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!