Witold Kepinski - 28 augustus 2018

Antoine de Keizer aan de slag bij JéPé IT

Antoine de Keizer aan de slag bij JéPé IT image

Antoine de Keizer gaat aan de slag bij JéPé IT, in de functie van Privacy & Security Adviseur. Hiermee wordt geanticipeerd op de groeiende behoefte aan security oplossingen en op de privacywetgeving uitdagingen waar klanten dagelijks mee te maken heeft. Dit meldt het bedrijf op zijn site.

Antoine is al meer dan 20 jaar werkzaam in de ICT-branche. Antoine heeft zowel een technische als commerciële achtergrond en kan hierdoor uitgebreid adviseren over ICT oplossingen. Security en de privacywetgeving zijn onderwerpen die hij op de voet volgt met de nodige passie en vertaalt naar schaalbare oplossingen waar klanten echt wat aan hebben. Antoine heeft al diverse organisaties mogen begeleiden om passende, adequate maatregelen te treffen om de security op orde te brengen en om te voldoen aan de huidige privacywetgeving.

Antoine: “Ik vind het een enorme eer dat ik voor dit mooie bedrijf mag komen werken. JéPé IT is al jaren een gevestigde naam, met vooruitstrevende en betrouwbare oplossingen. JéPé IT is hierin zijn tijd allang vooruit. De enorme drive van Jean-Paul de Pundert en het team van JéPé IT heeft mij overtuigd én enthousiast gemaakt om hier te mogen werken. Graag wil ik mijn bijdrage leveren aan dit mooie Zeeuwse bedrijf met mijn kennis en ervaring. Klanten echt ontzorgen is wat voor JéPé IT de hoogste prioriteit heeft en hier wil ik mij graag bij aansluiten. Tot 1 augustus! Ik kom mij graag samen met Jean-Paul persoonlijk aan u voorstellen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!