Redactie - 29 augustus 2018

Mindtree erkend voor gedifferentieerde expertise met SAP HANA en Leonardo

Mindtree erkend voor gedifferentieerde expertise met SAP HANA en Leonardo image

Mindtree, een wereldwijd bedrijf voor technische dienstverlening en digitale transformatiediensten, is erkend door het technische onderzoeks- en adviesbureau ISG voor zijn kennis op het gebied van SAP HANA en SAP Leonardo.

Het jaarlijkse ISG Provider Lens SAP HANA Quadrant Rapport evalueert dienstverleners op basis van hun voortdurende ISG-researchprogramma's, interviews met ISG-adviseurs, briefings met dienstverleners en analyse van openbaar beschikbare marktinformatie uit meerdere bronnen. In het 2018 SAP-rapport, eert ISG Mindtree voor zijn snelle ontwikkelingscapaciteiten en expertise in clouddiensten, een kernonderdeel van de SAP-infrastructuur van een groot aantal organisaties.

Mindtree, die zijn SAP-praktijk als het Bluefin-merk aanbiedt, is als volgt gepositioneerd:

SAP Cloudplatform, SAP's basis voor SAP Leonardo, SAP's toepassingsplatform voor opkomende technologische diensten: 'Leader'
SAP S/4 HANA, SAP's zakelijke suite van diensten: 'Rising Star'
SAP B/W4 HANA, SAP's bedrijfsinformatie en datawarehouse: 'Rising Star'
ISG eert Mindtree met sterke differentiatie op het gebied van:

Hyperscale-samenwerking: Mindtree, een SAP Lighthouse Partner met een geschiedenis van ontwikkeling en co-innovatie met SAP, werkt met alle hyperscale-cloudproviders samen, met inbegrip van Microsoft Azure, Amazon Web Services, Google, Virtustream en SAP.
Sterke en gedifferentieerd intellectueel eigendom: Mindtree creëerde de on-time & in-full (OTIF)-suite voor orderverwerking om bedrijven voor consumentenverpakkingen te helpen om superieure optimalisatie en zichtbaarheid van de toeleveringsketen te realiseren. Het is een van de eerste gecertificeerde industrieversnellers op SAP Leonardo. Daarnaast gebuikt Mindtree zijn unieke toepassingsdienst voor machinaal leren, dat deel uitmaakt van zijn bedrijfseigen ATLAS-toolkit, om supporttickets intelligent te routeren of om bekende fixes voor te stellen die voortkomen uit eerdere SAP-kwesties.

"Mindtree heeft een strategische, organisatorische betrokkenheid om een ongeëvenaarde skillset te ontwikkelen rondom de diensten van SAP, en het is geweldig om te zien dat ISG de unieke sterke punten van onze SAP-praktijk Bluefin erkent," aldus Arun Rangaraju, Senior Vice President en Global Head van Mindtree's Enterprise Apps-bedrijf. "Er bestaan veel dienstverleners maar het ISG-rapport toont duidelijk onze gedifferentieerde reeks diensten die klanten helpen om het rendement op hun SAP-investering te versnellen."

Vlak na Mindtree's aankondiging in mei 2018 dat het strategisch toegewijd is aan SAP Leonardo, valideerde het ISG-rapport Mindtree's strategische focus op het ontwikkelen van SAP-gerichte serviceaanbiedingen, hun ideeëncentra, en een SAP wereldwijd competentiecentra.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!