Redactie - 28 augustus 2018

Epson opent nieuwe robotproductielijn in zijn Toyoshina-fabriek

Seiko Epson Corporation heeft een nieuwe productielijn geopend voor de productie van autonome dual-arm en andere geavanceerde robots in zijn Toyoshina-fabriek in Azumino in Japan. De nieuwe lijn, die in september 2018 opgestart wordt, past binnen de visie van het bedrijf om de activiteiten op het gebied van robotica-oplossingen te laten groeien.

De nieuwe productielijn zal een rol spelen in de ontwikkeling van efficiënte assemblagetechnologie en in de opleiding van personeel. Met de nieuwe lijn zal Epson zijn huidige industriële robotproductiecapaciteit meer dan verdrievoudigen tegen het fiscale jaar dat begint in april 2025, terwijl het tegelijkertijd innovaties in R&D en productietechnologie bevordert.

Als het R&D-centrum voor de robotica-oplossingen van Epson, werkt deToyoshina-fabriek nauw samen met de productielocaties van Epson over de hele wereld. De nieuwe productielijn in Toyoshina faciliteert de inspanningen van Epson om de efficiëntie van de cyclus te maximaliseren, die loopt van de ontwikkeling en het ontwerp van belangrijke componenten tot het realiseren van volumeproductie en fabricage. Het bedrijf verwacht dat dit voordelen oplevert als snellere time-to-market en verbeterde assemblage-efficiëntie.

Epson wil een bijdrage leveren aan de levensstijl van mensen en de samenleving in het algemeen. Het bedrijf streeft ernaar onmisbaar te worden door innovatie op het gebied van robotica te stimuleren om nieuwe en echte waarde voor zijn klanten te bieden.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!