Redactie - 28 augustus 2018

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant kiest voor ACES Direct

Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant kiest voor ACES Direct image

ACES Direct wint de aanbesteding voor het leveren van hardware bij Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant (ODZOB). De overheidsinstelling zorgt voor balans tussen ondernemen en een veilige en gezonde leefomgeving. Dagelijks voeren ongeveer 180 ODZOB-medewerkers taken uit om dat te realiseren. ACES Direct mag hen daarin met IT-oplossingen en hardware helpen.

De Omgevingsdienst Zuidoost-Brabant voert sinds juni 2013 voor de aangesloten gemeenten en provincie wettelijke en niet-wettelijke taken uit op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving. ACES Direct gaat de instelling daarbij de komende twee jaar -met twee keer een mogelijkheid tot verlenging- assisteren.

Meer dan producten
Volgens Senior Accountmanager Eric Roeven was ODZOB op zoek naar één aanbieder met een duidelijk bestelproces en aanspreekpunt voor dienstverlening. “Voor de organisatie was het belangrijk dat ACES Direct niet alleen hardware in de vorm van smartphones, laptops en accessoires levert maar gebruik maakt van één contactpersoon, een duidelijk webportal en veel kennis in huis heeft."

Stappenplan
Jeroen Stabel (foto) is als Manager Solutions verheugd met de samenwerking tussen beide partijen. “Zoals Eric aangeeft gaf de organisatie aan dat ze niet alleen zochten naar een leverancier die producten levert maar ook ondersteuning en advies. Met een helder stappenplan legden we de basis om medewerkers van ODZOB te helpen nog beter en efficiënter in te vullen. Het is mooi om te zien dat onze ambitie om organisatie beter te maken goed landt en van toegevoegde waarde is voor anderen.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!