Redactie - 29 augustus 2018

Sharp voegt nieuw zwart/witmodel toe aan het A3 MFP-portfolio

Sharp heeft een nieuwe A3 zwart/wit MFP aangekondigd: de MX-M2630 met een snelheid van 26ppm. De nieuwe MFP heeft specificaties met verschillende afwerkmogelijkheden, zoals het nieten, perforeren en vouwen van documenten. Daarnaast bevat de MFP ook Sharps beveiligingsfeatures. De beveiligingsopties van Sharp helpen bedrijven hun data te beschermen terwijl ze worden verwerkt, zijn opgeslagen, gescand en afgedrukt, om zo te voldoen aan de AVG.

De MX-M2630 is uitgerust met verschillende intuïtieve en tijdbesparende functies, waaronder een aanpasbare gebruikersinterface die kan worden bediend via een kantelbaar 7 inch LCD touchscreen. De interface is dezelfde als die van de andere MFP’s van Sharp, waardoor gebruikers die hiermee al bekend zijn direct kunnen beginnen met scannen en afdrukken.

De MFP beschikt over een pullprinting-oplossing, waardoor printtaken worden opgeslagen voor authenticatie. Dit betekent dat documenten alleen worden afgedrukt als de gebruiker in de buurt van de MFP is, waardoor gevoelige documenten niet onbeheerd op de printeruitvoer blijven liggen. Gebruikers kunnen beveiligd printen op een beschikbare MFP binnen het netwerk, op de plek en het moment dat hen het beste uitkomt, in plaats van te moeten wachten op de beschikbaarheid van een MFP.

Optionele features voor de MX-M2630 zijn onder andere een integratie met mobiele en cloudapplicaties. Cloud-connectiviteit zorgt voor een eenvoudige toegang via de MFP tot populaire applicaties zoals Microsoft OneDrive for Business, SharePoint Online, Box en Google Drive, door Sharps beschikbare Cloud Connect features.

Gebruikers kunnen via Gmail en Microsoft Exchange accounts eenvoudig gescande documenten direct vanaf de MFP met collega’s delen. Dit betekent dat informatie altijd en overal beveiligd kan worden gedeeld en ingezien. Sharp biedt bedrijven ook de flexibiliteit van diversie optionele features, zoals Office Direct Print en OCR-functies voor scannen, waardoor documenten simpel tot bewerkbare en zoekbare bestanden gedigitaliseerd kunnen worden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!