Trifork en Google gaan strategisch partnership aan
29-08-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Trifork en Google gaan strategisch partnership aan

Trifork vormt een nieuwe wereldwijde samenwerking met Google, specifiek op het gebied van Google Clouddiensten en Cloud innovatie. Het partnerschap bouwt voort op Trifork’s expertise met Artificial Intelligence/Machine Learning (AI/ML) en cloud-native technologieën zoals Kubernetes.

Trifork werkt sinds 2016 nauw samen met Google op het gebied van cloud-native technologieën. Dat gebeurt via Container Solutions, een zusterbedrijf van Trifork. De informele samenwerking is nu officieel vormgegeven via het Google Cloud Technology Partner programma. De samenwerking versterkt een ander belangrijk expertisegebied van Trifork – AI/ML –, en wordt uitgerold over de volledige Trifork groep.

 

Het partnership wordt ingeluid met een kick-off evenement in Denemarken, dat toegankelijk zal zijn voor klanten, investeerders, media en het brede netwerk van Trifork en Google.

Deelnemen aan het Trifork-Google Partnership Launch Event op 12 september in Aarhus en 13 september in Kopenhagen kan via de volgende link: https://trifork.com/triforkgooglelaunch/

Terug naar nieuws overzicht
Cloud